Kerti szivattyú AL-KO Jet 3000 Classic

Termék szám: 112837 Szállításra kész
akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko classic kerti szivattyú jet 3000 ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti szivattyú ,házi vízmű vagy kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú akció ,kerti szivattyú al ko ,kerti szivattyú márkák ,kerti vízszivattyú , szivattyú, szivattyúk Erőteljes,megbízható és energiatakarékos. Egyszerű üzembe helyezés. Jó árérték arány mobil öntözéshez.

Technikai adatok

Szűrő kulcs nincs
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Szárazonfutás elleni védelem igen
Max.nyomás bar-ban 3.5
Nettó súly kg 6.4
Teljesítmény watt-ban 650
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő nincs
Termékvonal Easy
Max.szívómagasság m-ben 8
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Bruttó súly kg 7.4
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Max. szállítási mennyiség l/h 3100
Max.alulnyomás bar-ban 0.8
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Márka AL-KO
max.emelési magasság méterben 35
Szállítási magasság 0m Max L/h 3100

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.