Kerti Szivattyú Jet 3000

Termék szám: 112837 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
  • Robust and durable with pressure-resistant, fiberglass-reinforced pump housing
  • Ideal for watering gardens
  • Powerful overload-protected motor with "autoreset
  • Mobile and powerful watering with sprayers, sprinklers and sprinklers
  • Sturdy handle for comfortable transport
akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko classic kerti szivattyú jet 3000 ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti szivattyú ,házi vízmű vagy kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú akció ,kerti szivattyú al ko ,kerti szivattyú márkák ,kerti vízszivattyú , szivattyú, szivattyúk Erőteljes,megbízható és energiatakarékos. Egyszerű üzembe helyezés. Jó árérték arány mobil öntözéshez.

Technikai adatok

Szárazonfutás elleni védelem igen
Szűrő kulcs nincs
Max.szívómagasság m-ben 8
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Max.nyomás bar-ban 3.5
Teljesítmény watt-ban 650
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
max.emelési magasság méterben 35
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Max. szállítási mennyiség l/h 3100
Márka AL-KO
Szállítási magasság 0m Max L/h 3100
Max.alulnyomás bar-ban 0.8
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő nincs
Termékvonal Easy
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.