KERTI SZIVATTYÚ GP 600 ECO

Termék szám: 113595 Szállításra kész
10% Spórol 25 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Kompakt víztelenítő szivattyúk tiszta- és szennyezett vízhez
  • Egyszerű felépítés, jó kezelhetőség az állítható fogantyú révén
  • Robosztus
  • Üvegszál erősítésű műanyag szivattyúház és nemesacél motorburkolat
  • akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko eco kerti szivattyú gp 600 ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti sziv

Technikai adatok

Bruttó súly kg 7.5
Szárazonfutás elleni védelem nem
Szűrő kulcs nincs
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Termékvonal Easy
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
max.emelési magasság méterben 35
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 78
Max.nyomás bar-ban 3.5
Szűrő nincs
Márka AL-KO
Max. szállítási mennyiség l/h 3100
Nettó súly kg 6.5
Max.szívómagasság m-ben 8
Teljesítmény watt-ban 580
Max.alulnyomás bar-ban 0.8
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.