KERTI SZIVATTYÚ JET 3000 INOX

Termék szám: 112838 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Olcsó vízszivattyúk kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból történő szivattyúzáshoz
  • Rozsdamentes acél szivattyúfej
  • Praktikus fogantyúval a mobil használathoz
  • Alacsony karbantartású, túlterhelés ellen védett 650 wattos motor
  • Gyors, erőteljes és energiatakarékos vízszivattyúzás a sugárszivattyú rendszernek köszönhetően

Legyen szó kutakról, ciszternákról vagy esőhordókról - a Jet 3000 Inox Classic vízszivattyú a beépített sugárszivattyú rendszernek köszönhetően nagyon rövid idő alatt könnyedén beszívja a vizet.
 

Kerti szivattyú magas hatásfokkal

 

A szürke, piros és ezüst színű, klasszikus megjelenésű AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú sokféle alkalmazáshoz kiváló. Különösen alkalmas az udvar és a kert erőteljes, kútból, ciszternából vagy esőhordóból történő öntözésére. A maximális önfelszívó magasság lenyűgöző, 8 méter, a maximális vízszint 35 méter. A 6,3 kg-os kis súly mellett az egyszerű üzembe helyezés is biztosítja a könnyű kezelhetőséget. A szivattyúnak van egy szívó-nyomó vezeték csatlakozója, melynek mérete 1 coll.
 

Az AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú műszaki adatai

 

Az AL-KO Jet 3000 Inox Classic vízszivattyú jó ár-teljesítmény arányt kínál a mobil öntözéshez. 650 W névleges teljesítménnyel és 3100 l/óra maximális szállítási sebességgel kiválóan alkalmas házon belül és kertben történő használatra.

Az üvegszállal megerősített, robusztus műanyag ház és a rozsdamentes acélból készült szivattyúfej az AL-KO Jet 3000 Classic vízszivattyút különösen tartós kerti eszközzé teszi. Nem csak elpusztíthatatlan és nem igényel karbantartást, hanem túlterhelés ellen védett motorral is fel van szerelve - kevesebb aggodalom a felhasználónak.

A vízpumpa ideális a kerti tömlőhöz vagy az öntözőberendezéshez való csatlakoztatáshoz, attól függően, hogy mire van szükség. A fogantyú mobil használatra is alkalmassá teszi az AL-KO szivattyút, amely különösen csendesen működik 1 fokozatú szivattyúhajtással.

Megjegyzés: A kerti szivattyú nem alkalmas ivóvízhez való használatra, csak ipari vízhez és 35 °C alatti klórtartalmú vízre (úszómedence vize). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.


 

AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú vásárlása és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Jet 3000 Inox Classic vízszivattyút a webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt a közelben. Az AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból történő mobil öntözéséhez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál, amelyek pontosan illeszkednek az Ön kerti igényeihez.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény watt-ban 650 W
max.emelési magasság méterben 35 M
Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Termékvonal Easy
Méretek.H(cm) doboz nélkül 35.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 21.5 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19.5 CM
Szűrő nincs
Max.nyomás bar-ban 3.5 BAR
Szűrő kulcs nincs
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Szárazonfutás elleni védelem nem
Nettó súly kg 6.3 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Emelőmagasság 35m Max L/h 3100 LPH
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.