AL-KO KÉS 34.8 Li GYÁRI

Termék szám: 113632 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kés speciálisan edzett acélból
  • Hosszú élettartam
  • Könnyű cserélni
  • Vágási szélesség: 34 cm

A következő típusokhoz használható:

  • 34.8 Li 18 V akkus fűnyíró (113540/113624)

Pótkés az Ön akkus fűnyírójához

Eredeti AL-KO tartalék kés a 34.8 Li 18 V akkus fűnyíróhoz. A speciálisan edzett 34 cm vágószélességű kés rendkívül hosszú élettartamú és így biztosítja a tiszta és szabályos vágást még az intenzív igénybevétel során is. Ezért a vágókést ritkábban kell cserélni. És ha még is cserélni kell, akkor ez néhány lépésban megoldható.


Tartozékok vásárlása az akkus fűnyírókhoz

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékot – itt a Webshopunkon vagy szakkereskedőn keresztűl. Nálunk megtalálja a speciális tartalék kést, mulcs szettet, pót akkumulátort továbbá akkutöltőt az Ön AL-KO akkus fűnyírójához.

kés, kés fűnyíróhoz, 34.8 li kés , 34 cm-es kés fűnyíróhoz, tartalék kés 34.8li cm, tartalék 34 cm-es kés fűnyíróhoz, gyári kés, kés gyári
...

Technikai adatok

Termék szám 113632
EAN 4003718058802
Márka AL-KO

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 34 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.