TARTALÉKKÉS ROBO GEN III 230 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127544 Csak 1 db van raktáron
Várhatóan készleten : 2024.06.18
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • <h3>A következő modellekhez:</h3>Robolinho® 700 E
  • Robolinho® 700 I
127527
Fűnyíró Robolinho 1200 I Solo By Al-ko Részletek
127529
Fűnyíró Robolinho 2000 I Solo By Al-ko Részletek
127570
FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 1200 W SOLO BY AL-KO Részletek

Késtárcsa Robolinho® robotfűnyíróhoz

Eredeti AL-KO késtárcsa 22 cm-es vágási szélességgel, Robolinho® 700 I és 700 E robotfűnyírókhoz. Vágó- és mulcsozókés is készre szerelve. A dupla mulcsozókés-rendszernek köszönhetően a fűnyíróház kevésbé szennyeződik, a gyep vágásképe pedig finomabb lesz. Az edzett kések hosszú éltartammal rendelkeznek, ezért kevésbé gyakran kell cserélni őket. A termék tartalmazza a késtárcsát az előre felszerelt dupla mulcsozókéssel.

tartalék kés, al-ko robothoz kés, robotfányíró tartalék kés,Késtárcsa Robolinho® 700 E/700 I robotfűnyíróhoz
...

Technikai adatok

Termék szám 127544
EAN 4003718060287
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.