AL-KO 2-ÜTEMŰ MOTOROLAJ FÉLSZINTETIKUS - 1 L

Termék szám: 112896 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • Kétütemű motorolaj motoros fűkaszákhoz és láncfűrészekhez (1,0 l), kétütemű motorolaj, olaj kaszához, olaj fűrészhez,
 • Füstszegény, univerzális kétütemű motorolaj
 • Félszintetikus és könnyen keveredő
 • Üzemanyag-stabilizátorral
 • Tartalom: 1,0 liter

 • A következő modellekhez:

  • Valamennyi AL-KO motoros fűkasza (kivéve sbA 130 H)
  • Valamennyi AL-KO láncfűrész
  • Egyéb kerti gépek kétütemű motorral

  Motorolaj kétütemű kerti gépekhez

  Eredeti AL-KO motorolaj motoros fűkaszákhoz, láncfűrészekhez és egyéb kétütemű kerti gépekhez. Ez a nagyteljesítményű, univerzális olaj füstszegény, félszintetikus és könnyen keveredő. Véd a korrózió ellen, hosszú élettartamot garantálva ezzel a motor számára. A hozzáadott Fuel Fresh üzemanyag stabilizátornak köszönhetően a kétütemű keverék téli tárolása sem jelent problémát.


  Tartozékok vásárlása benzinmotoros láncfűrészekhez és benzinmotoros fűkaszákhoz

  Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. AL-KO kerti gépeihez speciális tartalék damilfejekből, tartalék késekből, tartalék láncokból és motorolajokból válogathat.

  Technikai adatok

  Márka AL-KO

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.