Kombi merülő szivattyú AL-KO TWIN 14000 Premium

Termék szám: 112831 Csak 10 db van raktáron
kombi merülő szivattyú akció ,kombi merülő szivattyú ,kombi merülő szivattyú ára ,kombi merülő szivattyú árak ,kombi szivattyú ,kombi szivattyú akció ,twin merülő szivattyú akció ,twin merülő szivattyú árak , twvin 14000, merülő szivattyú AL-KO TWIN 14000 Premium, premium merülő szivattyú, szivattyú, szennyvíz szivattyú, merülő és szennyvíz szivattyú Egyszerűen beállítható szivattyúláb szennyvízről tisztavíz üzemre történő átállításra. Beépített szintkapcsolónak köszönhetően ideális a szűk aknákban való használathoz (TWIN 14000).

Technikai adatok

max.szemcseméret mm-ben 30
max.merülési mélység méterben 7
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Felület szívás mm-ig 8
Bruttó súly kg 9.2
Motorteljesítmény wattban 1000
max.emelési magasság méterben 10
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 8.2
Márka AL-KO
Vezetékhossz m-ben 10
Termékvonal Premium
Max. szállítási mennyiség l/h 15000
Emelőmagasság 10m Max L/h 15000
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.