Szennyvíz Szivattyú Twin 14000 Premium

Termék szám: 112831 Csak 6 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
kombi merülő szivattyú akció ,kombi merülő szivattyú ,kombi merülő szivattyú ára ,kombi merülő szivattyú árak ,kombi szivattyú ,kombi szivattyú akció ,twin merülő szivattyú akció ,twin merülő szivattyú árak , twvin 14000, merülő szivattyú AL-KO TWIN 14000 Premium, premium merülő szivattyú, szivattyú, szennyvíz szivattyú, merülő és szennyvíz szivattyú Egyszerűen beállítható szivattyúláb szennyvízről tisztavíz üzemre történő átállításra. Beépített szintkapcsolónak köszönhetően ideális a szűk aknákban való használathoz (TWIN 14000).

Technikai adatok

Motorteljesítmény wattban 1000 W
Márka AL-KO
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Bruttó súly kg 9.2 KG
Termékvonal Premium
Vezetékhossz m-ben 10 M
Nettó súly kg 8.2 KG
max.merülési mélység méterben 7 M
max.emelési magasság méterben 10 M
Emelőmagasság 10m Max L/h 15000 LPH
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Max. szállítási mennyiség l/h 15000 LPH
Felület szívás mm-ig 8 MM
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.