AL-KO KOMPOSZTAPRÍTÓ TCS 2500 DUOTEC AL-KO

Termék szám: 119954 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.29
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagyméretű betöltőnyílás és jobb önbehúzás
  • Külön ágadagoló akár 40 mm átmérőjű ágak bevezetéséhez
  • Golyóscsapágyas kerekek a könnyű szállításért és széles váz a biztonságos állásért
  • A nagy kidobócsatorna megakadályozza az eltömődést
  • Kiegészítő kés az aprításhoz
  • A dupla vágószerszám lehetővé teszi a kések hosszú élettartamát

 

Acéllemezből készült aprító. Erőteljes és biztonságos.

 

Duotec TCS 2500 komposztaprító

A lágyszárú aprítandó anyagok nagyméretű betöltőtölcsérével, a különálló ágadagolóval a 40 cm átmérőjű ágaknak, továbbá az innovatív vágómű a ferde késekkel a TCS Duotec komposztaprító felaprítja a kések között a fát. Egy kiegészítő előaprító kés feldarabolja az ágakat és jobb eredményt, hatékonyabb működést biztosít.

Dutotec TCS 2500 komposztaprító technikai adatai

A 2500 Watt teljesítményű motorral a TCS 2500 Duotec komposztaprító a 40 cm vastag ágakat is feldolgozza. A nagy betöltőnyílásnak és a kidobócsatornának köszönhetően gyorsan és hatékonyan tud aprítani. A különálló ágadagoló az elágazó ágak számára is megfelelő. A pengék forgatásával meghosszabbítható a kések élettartama. A TCS 2500 az Ön erős és robosztus segítője a kertjében.

 

AL-KO Duo Tec 2500 komposztaprító vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg az AL-KO Duo Tec 2500 komposztaprítót webshopunkból vagy az egyik szakkereskedőnktől. Ha hengerkéses komposztaprítót szeretne, akkor Önnek az Easy Crush LH 2800 típust ajánljuk.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 119954
EAN 4003718356021
Nettó súly kg 52.9 KG
Max.ág átmérő cm-ben 40 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 115
Termékvonal Premium
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 2500 W

Traction System

Golyóscsapágyas kerekek Nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (69.7KB)
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.