Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO KOMPOSZTAPRÍTÓ TCS 2500 DUOTEC AL-KO

Termék szám: 119954 Csak 2 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagyméretű betöltőnyílás és jobb önbehúzás
  • Külön ágadagoló akár 40 mm átmérőjű ágak bevezetéséhez
  • Golyóscsapágyas kerekek a könnyű szállításért és széles váz a biztonságos állásért
  • A nagy kidobócsatorna megakadályozza az eltömődést
  • Kiegészítő kés az aprításhoz
  • A dupla vágószerszám lehetővé teszi a kések hosszú élettartamát

 

Acéllemezből készült aprító. Erőteljes és biztonságos.

 

Duotec TCS 2500 komposztaprító

A lágyszárú aprítandó anyagok nagyméretű betöltőtölcsérével, a különálló ágadagolóval a 40 cm átmérőjű ágaknak, továbbá az innovatív vágómű a ferde késekkel a TCS Duotec komposztaprító felaprítja a kések között a fát. Egy kiegészítő előaprító kés feldarabolja az ágakat és jobb eredményt, hatékonyabb működést biztosít.

Dutotec TCS 2500 komposztaprító technikai adatai

A 2500 Watt teljesítményű motorral a TCS 2500 Duotec komposztaprító a 40 cm vastag ágakat is feldolgozza. A nagy betöltőnyílásnak és a kidobócsatornának köszönhetően gyorsan és hatékonyan tud aprítani. A különálló ágadagoló az elágazó ágak számára is megfelelő. A pengék forgatásával meghosszabbítható a kések élettartama. A TCS 2500 az Ön erős és robosztus segítője a kertjében.

 

AL-KO Duo Tec 2500 komposztaprító vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg az AL-KO Duo Tec 2500 komposztaprítót webshopunkból vagy az egyik szakkereskedőnktől. Ha hengerkéses komposztaprítót szeretne, akkor Önnek az Easy Crush LH 2800 típust ajánljuk.

 

Technikai adatok

Motorteljesítmény wattban 2500 W
Nettó súly kg 52.9 KG
Max.ág átmérő cm-ben 40 CM
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Doboz méret hossza (cm) 103.5 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 115
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (2.27MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (69.7KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.