LÁNCFŰRÉSZ 6646 - 38 CM - .325 HM

Termék szám: 127520 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kompakt erőcsomag a profi használatra az erdőben és a kertben
  • Erős, könnyen indítható 2,0-kW benzin motor kiváló minőségű porlasztóval
  • Eredeti 38 cm hosszú Oregon láncvezető „0,325" láncosztással
  • Easy-Start rendszer az egyszerű indításhoz primer szivatóval és dekompressziós szeleppel
  • Hosszú élettartamú magnézium forgattyúsház és kovácsolt főtengely

Gyakran vásárolják együtt

104 900 Ft
Ez a termék
2 900 Ft 2 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

109 680 Ft *


Igényes vágás és fűrészelés hatékony elvégzése, függetlenül az akkutól vagy a kábelhossztól – ezt kínálják az erős benzines láncfűrészek.


Solo by AL-KO 6646 benzines láncfűrész – erőcsomag az igényes vágási és fűrészelési munkákhoz

A solo by AL-KO 6646 benzines láncfűrész egyesíti a nagy teljesítményt és a kis súlyt , így ez a fűrész nagy teljesítményű gépegysége alkalmas az extrém terhelésekhez.
Az erős, könnyen indítható benzin motor alapos teljesítményt nyújt, azért ,hogy a könnyű géppel nagyon hatékonyan lehessen dolgozni. A kifinomult rezgéscsillapítás és a fogantyú ergonómiája a kelleténél többet tesz, hogy a géppel egy fáradságmentes és a testet kímélő munkát végezzen.


Solo by AL-KO 6646 benzines láncfűrész technikai adatai

A hosszú élettartamú, eredeti Oregon 38 cm-es láncvezető lehető teszi a gyors előrehaladást a jó manőverezéseknél és kezelésnél. Az oldalsó láncfeszítés a rögzített anyákkal a könnyen kezelhetőség irányába mutat. Az elektronikus gyújtásrendszer az újszerű billentyűkapcsoló funkcióval továbbá a Primer szivatóval és a dekompressziós szeleppel egy gyors és biztos indítást tesz garantál.
Az extra rezgéscsillapításnak és az optimalizált ergonómiával kialakított tartófogantyúnak köszönhetően a hajtó teljesítmény kevés rezgéssel kerül át a láncvezetőre és a láncra, így megkönnyíti a pontos vágási eredményt és ezzel egyidejűleg kíméli a csuklóját is. Egy további plusz a nagy felületű papír légszűrő. Az extrém teherbíró ház pedig hosszú élettartamot biztosít. További főbb jellemzők az olajmennyiség szabályozó, a levegő felmelegítése téli üzemeltetésnél és egy vágóperem a jobb irányíthatóság érdekében a fűrészelés során.


Solo by AL-KO 6646 benzines láncfűrész vásárlása és alternatívák

A solo by AL-KO 6646 benzines láncfűrészt megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy kompakt erőcsomag profi használathoz a kertben és az erdőben. A legjobb, ha rögtön megvásárolja hozzá a nagy teljesítményű Bio láncolajat is ( cikkszám: 113530 / 5 Liter) .
Ha inkább egy károsanyag kibocsátásmentes, hálózattól független láncfűrészt szeretne vagy ha van már PowerFlex akkus gépe, akkor a CS 4235 ( cikkszám: 127553 ) jó alternatíva lehet az Ön számára.

akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,solo 6646láncfűrész benzines ,solo 6646benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció , solo láncfűrész

Technikai adatok

Üzemanyag térfogat liter 510 L
Max.láncsebesség 25
Zajszint mért LwA[dB(A)] 112
Teljesítmény lóerőben 2 PS
Szivató igen
Láncfeszítés 64 E / .058" /1,5 MM
Láncfeszítés szerszámmal
Osztott 0,325
Hengerűrtartalom ccm-ben 46
Teljesítmény kW-ban 2 KW
Láncolaj térfogata (ml) 300 ML
Levegő előmelegítő - téli üzem igen
Termékvonal Premium
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 99
Motorhengerek száma 1
cserélhető légszűrő igen
Motor fajta 2 ütemű
Márka solo by AL-KO
Fűrészlánc 0.325"
Légszűrő papír
Láncfék van
Olajszállítás-szabályzás igen
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Nettó súly kg 5.6 KG
Fordulatszám óra/perc 13000
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.69
Meghajtó típusa Benzines
K-érték (m/s^2) 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 115
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Lánchossz cm-ben 38 CM
Bruttó súly kg 8.5 KG
Lánckenés automatikus
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.