LÁNCFŰRÉSZ 6656 - 38 CM - .325 HM

Termék szám: 127564 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Gyors gázadagolás, nagy teljesítmény és nyomaték, valamint rendkívül masszív kivitel, 2,4 kW-os teljesítménnyel és 55,5 cm3 lökettérfogattal
  • Számos, akár 50 cm-eshosszúságú vágókészlettel kapható
  • Csekély, csupám 2,3 kg/kW-os teljesítménytömeg
  • Easy-Start rendszer
  • Langlebiges Magnesium-Kurbelgehäuse und geschmiedete Kurbelwelle
  • 3/8"-os láncelosztás és figaslánccal kapható
  • Minőségi papír légszűrővel ellátva

Igényes fakivágási és fűrészelési munkákhoz, - akkumulátortól, vagy elektromos kábeltől függetlenül – ezt jelentik ezek a nagy teljesítményű benzines láncfűrészek.

 

solo® by AL-KO benzines 6656-os láncfűrész – maximális teljesítmény profiknak

A solo® by AL-KO 6656 benzines láncfűrész a nagy teljesítményt és a kis súlyt ötvözi, így ez a fűrész tökéletes igényes felhasználóknak.
A nagy teljesítményű, könnyen indítható benzinmotor nagy erővel bír, hogy könnyedén dolgozhasson ezzel a láncfűrésszel. A hatékony rezgéscsillapítás és a markolat ergonómiája gondoskodik a fáradtságmentes és kényelmes munkavégről.

solo® by AL-KO 6656 benzines láncfűrész technikai adatai

A 45 cm-es vágólapjával a tartós, eredeti Oregon lánc gyors munkavégzést tesz lehetővé jó manőverezhetőség és kezelhetőség mellett. Könnyű karbantarthatóság. Az elektronikus gyújtásrendszer új típusú nyomógomb funkciója, valamint primer és dekompressziós szelep biztosítja a gyors és biztonságos indítást. A nagy teljesítmény, a rendkívül robusztus kidolgozás és a nagy forgatónyomaték a 6656-ot a legjobb modellünkké teszik a solo® by  AL-KO professzionális fűrészek között
Az extra rezgéscsillapításnak és az ergonómiailag kialakított fogantyúknak köszönhetően a hajtóerő csekély vibrációval kapcsolódik  - és megkönnyíti a precíz vágási eredmény elérését, valamint biztosítja  a csukló védelmét. További előny a nagy térfogatú papír légszűrő. A rendkívül rugalmas ház hosszú élettartamot biztosít. További fontos jellemzők az olajáramlás szabályozása, a levegő előmelegítése téli üzemmódban. 

 

solo® by AL-KO 6656 láncfűrész vásárlás és alternatívák

 

A solo® by AL-KO 6656-os benzinmotoros láncfűrészt megvásárolhatja tőlünk a webáruházban vagy szakkereskedőinknél. Ez a kompakt erőgép professzionális kerti és erdészeti használatra. A legjobb, ha egyszerre rendeli meg a nagy teljesítményű biológiai úton lebomló lánckenő olajjal (cikkszám: 113530 / 5 liter).


 

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 2.4 KW
Márka solo by AL-KO
Motor fajta 2 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 55.5
Fordulatszám óra/perc 13000
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Premium
cserélhető légszűrő igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.38
Fűrészlánc 0.325"
Meghajtó típusa Benzines
Láncfeszítés 72 E / .058" / 1,5MM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 100
Max.láncsebesség 25
Légszűrő papír
Lánchossz cm-ben 45 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 116
K-érték (m/s^2) 1.5
Olajszállítás-szabályzás igen
Láncfék van
Levegő előmelegítő - téli üzem igen
Láncfeszítés szerszámmal
Lánckenés automatikus
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Osztott 0,325
Zajszint mért LwA[dB(A)] 113
Láncolaj térfogata (ml) 300 ML
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Nettó súly kg 5.6 KG
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.