AL-KO LÁNCFŰRÉSZ EKI 2200-40

Termék szám: 112809 Csak 3 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Hosszú élettartamú motorral
  • 40 cm hosszú láncvezető
  • Gyors feszítés és beállítás
  • Erős és nagy teljesítményű
  • Egyszerű karbantartás
2200W, 40cm, 13,5m/s, oregon lánc és láncvezető, gyors feszítés, hosszmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. akciós elektromos láncfűrész ,al ko elektromos láncfűrész ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,elektromos láncfűrész ,elektromos láncfűrész 30 cm ,elektromos láncfűrész akciók Nagy teljesítményű elektromos motorok. Tökéletes ergonómia a fáradságmentes munkához. Magas nyomaték és vágásteljesítmény. Rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel. Automatikus lánckenés és gyorsfeszítő berendezéssel, hosszirányban elhelyezett motorral.

Az Ön előnyei

Gyors feszítés

Gyors feszítés

.

Merőleges vagy párhuzamos

Merőleges vagy párhuzamos

Az EKS modellek nagy nyomatékú motorjai hagyományosan, a láncvezetőre merőlegesen vannak elhelyezve (crossline), az EKI modelleknél viszont a láncvezetővel párhuzamosan (inline). Ez azért előnyös a súlyeloszlásban, mert hosszú idejű fűrészelésnél is fáradságmentesen dolgozhatunk.

Ütős forma, tökéletes eredmény

Ütős forma, tökéletes eredmény

Az AL-KO elektromos láncfűrészek tökéletes megjelenésükkel fejezik ki a dizájnt, a nagy teljesítményű motorok, az Oregon láncvezetők és láncok pedig a nagy vágásteljesítményről és hosszú élettartamról gondoskodnak. Az automatikus lánckenés és az olajtartály kémlelőnyílása megkönnyíti a karbantartást.

Dupla biztonság

Dupla biztonság

A rendszerfék és a gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel minden helyzetben maximális biztonságot garantál – a kellemes és balesetmentes munkavégzésért.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 2200 W
Nettó súly kg 5.4 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 92 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 23.8 CM
Bruttó súly kg 7.3 KG
Max.láncsebesség 15.5
Láncfeszítés szerszám nélküli
Fogak típusa lekerekített
Doboz méret hossza (cm) 57.5 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 108
Fűrészlánc 3/8"
Lánchossz cm-ben 40 CM
Osztott 3/8"
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (6.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (112.19KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.