Láncfűrész Eks 2400-40

Termék szám: 112808 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Powerful 2,400 W motor
  • Sleek design & great performance
  • Simple maintenance
  • 40 cm guide bar & chain

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112808
44 900 Ft
Ez a termék
134 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

179 800 Ft *

2400W, 40cm, 13,5m/s, oregon lánc és láncvezető, gyors feszítés, keresztmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. Keresztirányban beépített nagy teljesítményű elektromos motorok. Tökéletes ergonómia a fáradságmentes munkához. Magas nyomaték és vágásteljesítmény. Rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel. Automatikus lánckenés és gyorsfeszítő berendezéssel.

Technikai adatok

Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 95
Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 2400
Osztott 3/8"
Zajszint mért LwA[dB(A)] 108
K-érték (m/s^2) 3
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Max.láncsebesség 15.5
Fűrészlánc 3/8"
Lánchossz cm-ben 40
Láncfék van
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.95
Láncfeszítés szerszám nélküli
Szerszám nélküli láncfeszítés Igen
Lánckenés automatikus
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.