LÉGSZŰRŐ SZETT AL-KO PRO MOTOR

LÉGSZŰRŐ SZETT AL-KO PRO MOTOR

Termék szám: 113693 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Légszűrő készlet AL-KO Pro benzinmotoros fűnyírókhoz
  • Az időben történő változtatás meghosszabbítja a motor élettartamát
  • Jobb teljesítmény rendszeres változtatásokkal
  • Magas szűrési hatékonyság

Légszűrő készlet AL-KO Pro motorokhoz

Ez a légszűrő készlet minden olyan benzines fűnyíróhoz használható, amelyet AL-KO Pro 125, AL-KO Pro 125 QSS vagy AL-KO Pro 145 QSS motorral üzemeltetnek. A kiváló minőségű légszűrő könnyen cserélhető. Védje motorját a szennyeződésektől és a portól, és tartsa a maximális teljesítményen. Cserélje ki időben a légszűrőt, mert a tiszta, szűrt levegő meghosszabbítja motorja élettartamát. A légszűrő készlet 2 szűrőből áll.

Vásárolja meg a légszűrő készletet és alternatívákat

Vásároljon eredeti tartozékokat az AL-KO-tól - itt a webáruházban vagy valamelyik szakkereskedőnktől.

Technikai adatok

Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.