LOMBSZÍVÓ 442 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127380 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Könnyű súly, könnyű kezelhetőség
  • Gázrögzítő a fáradságmentes munkáért
  • Íves csőforma a tökéletes egyensúlyért
  • 2 fúvókanyílás beépített benyúlás elleni védővel
  • Nagy légmennyiség - áramlás fújás üzemmódban
  • Elektromos biztosítással rendelkező csatlakozónyílások

solo® by AL-KO benzinmotoros lombszívó -Vezeték nélküli lombgyűjtés és - szívás

A solo® by AL-KO benzines lombszívó 442-vel teljesen önállóan és kábel nélkül takaríthatja fel kertjét, kocsifelhajtóját vagy akár leveleit. Választhat szívás és fújás között.

Többféle felhasználás, sok speciális funkcióval

Könnyű és rugalmas. Így mutatkozik be a benzines lombszívó 442. Alacsony, 4,8 kg-os tömegének és különféle tartozékoknak köszönhetően rugalmasan és kényelmesen végezheti kertészeti munkáit. A nagyméretű szövetgyűjtő zsáknak (55 L) köszönhetően a leveleket is azonnal összegyűjtheti. A rezgéscsillapító rendszer is kényelmes munkavégzést biztosít. A lombszívó nedves levelekkel is könnyen megbírkózik. Az ívelt csőformánakk köszönhetően jobb egyensúlyt biztosít. A gázrögzítő megakadályozza a kéz elfáradását. A 0,8 kW-os benzinmotor óriási szívóerőt és nagy légáramlást biztosít fújáskor. A légsebesség 260 km/h.

solo® by AL-KO lombszívó 442 vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a lombszívót webáruházunkban vagy közvetlenül valamelyik szakkereskedőnktől. Ha akkus lombfúvót szeretne, akkor a solo® by AL-KO LB 4250  ajánljuk (cikkszám: 127507)

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Teljesítmény kW-ban 0.8 KW
Hengerűrtartalom ccm-ben 27
Motor fajta 2 ütemű
Fordulatszám óra/perc 8300
Motorhengerek száma 1
Termékvonal Comfort
K-érték (m/s^2) 1.5
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2
Zajszint garantált LwA[db(A)] 109
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 93
Nettó súly kg 4.8 KG
Fújási levegősebesség 260 KMH
Zajszint mért LwA[dB(A)] 106
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fújási légtérfogat m3/h-ban 600 MQH
Tud lombot szívni? Igen
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Meghajtó típusa Benzines
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.