Lombszívó solo by AL-KO 750 B

Termék szám: 127141 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
A nagyteljesítményű, 75 cm munkaszélességű lombszívó és az erős, 2,0 kW-is Briggs & Stratton motor csak szív és szív és szív – akkor is, ha nedves vagy vizes helyen, zöldfelületeken és utakon kell vele dolgozni. Ahhoz, hogy a legkisebb sarok is megtisztítható legyen a lombtól és a piszoktól, a praktikus, fúvóka végű csövet használja. akciós lombszívó ,al ko lombszívó ,al-ko lombszívó ,al-ko lombszívó 750 b powerline adapter ,al-ko lombszívó 750 b powerline ár ,al-ko lombszívó lombszívók ,benzines lombszívó ,benzines lombszívó ,benzinmotoros lombszívó ,lombszívó , lombszívó akció , lombszívó benzines , lombszívó benzinmotoros , lombszívó vagy lombfúvó

Technikai adatok

Motorhengerek száma 1
Bruttó súly kg 42.26 KG
Teljesítmény kW-ban 2 KW
Szivató igen
Fordulatszám óra/perc 3000
K-érték (m/s^2) 2
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Termékvonal Premium
Nettó súly kg 36.1 KG
szívómagasság beállítása Kerekenként 4 fokozatban
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Hengerűrtartalom ccm-ben 140
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Márka solo by AL-KO
Fűgyűjtővel Igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Motor fajta 2 ütemű
Tud lombot szívni? Igen
Fűgyűjtő térfogat liter 200 L
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Meghajtó típusa Benzines
Zajszint mért LwA[dB(A)] 96
Teljesítmény lóerőben 2 PS
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.