MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ RÁTÉT 130 MT SBA

Termék szám: 127635 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • AL-KO MT 130 benzines multiszerszámhoz
  • A vágófej 7 különbözőn szögfokozatban
  • 25 cm láncvezető hossz
  • 10" Oregon lánc
  • Automatikus lánckenés

Bővítse solo® by AL-KO 130 MT benzines multifunkciós alapgépét a  CSA 130 MT magassági ágvágó kiegészítővel

Ezzel a magassági ágvágó kiegészítővel bővítheti alapgépének felhasználási körét a kertben. A gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően a benzinmotoros kaszája pillanatok alatt ágvágóvá válik.

Rugalmas szögbeállítás kiváló minőségű láncvezetéssel

A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően nagy munkatartomány garantált. A nagyon egyszerűen használható szögbeállítás magától értetődik, különösen ferde fáknál. A vágófej 7 különböző szögfokozatban való gyorsállítása kb. 93 fokos munkasugarat tesz lehetővé. A minőségi Oregon márkájú, 25 cm-es láncvezetővel együtt lehetővé teszi a nagy magasságban lévő ágak könnyű átvágását. Ezenkívül az automatikus lánckenés időt takarít meg – csak töltse fel a 120 ml-es olajtartályt, és már kész is. A kiegészítő MTA 130 MT (cikkszám: 127637) hosszabbítóval még magasabbra nyúlhat.

solo® by AL-KO CSA 130 MT magassági ágvágó kiegészítő vásárlás és alternatívák

A CSA 130 MT magassági ágvágó tartozékot megvásárolhatja tőlünk a webáruházunkban vagy szakkereskedőinktől. Ha szeretné bővíteni benzines multifunkciós gépét a HTA 130 MT sövénynyíró tartozékkal, akkor az alábbi cikkszámon rendelheti meg: 127636

...

Technikai adatok

Termék szám 127635
EAN 4003718063035
Nettó súly kg 2 KG
Bruttó súly kg 2.92 KG
Láncfeszítés szerszámmal
Fűrészlánc 3/8"
Osztott 3/8"
Szögbeállítás Igen
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO

Cutting System

Lánchossz cm-ben 25 CM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.22MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (141.26KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.