Mélykút szivattyú AL-KO TBP 6000/7

Termék szám: 113470 Szállításra kész
8% Spórol 97 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
Ideálisan használható mély kutaknál

Az alig 10 cm-es külső átmérőjű mélykút szivattyú leginkább megfelel a mély, keskeny fúrólyukakba, vert kutakba és szivattyúaknákba. A 7-fokozatú szivattyú szerkezet ideálisan megfelel a házi háztartási vízellátáshoz, a fűlocsolók üzemeltetéshez, sőt akár több öntözőrendszerhez is. A szivattyú bemeneten nemesacél szitaszűrő és széles tartóláb ciszternában működtetéshez, ami a magasabban állással lényegesen csökkenti a homok és piszok beszívását. A rozsdamentes acélból készült ház hosszú biztos üzemet tesz lehetővé a víz alatt.

20 m-es leeresztő kötéllel együtt.

A rendkívüli mélységek és szűk aknák szakértője csúcsáron 7 lépcsős szivattyú ,akciós csőszivattyú ,al ko mélykúti szivattyú ,al ko tbp 6000/7 ,al-ko csőszivattyú .al-ko tbp 6000/7 al-ko tiefbrunnenpumpe tbp 6000/7 ,alko csőszivattyú ,búvár csőszivattyú ,búvárszivattyú csőszivattyú ,csőbuvár szivattyú ár ,csőbúvár szivattyú árak ,csőbúvár szivattyúk ,csőszivattyú ,csőszivattyú akció , csőbúvár szivattyú ,mélykút szivattyú akció

Technikai adatok

Vezetékhossz m-ben 15 M
max.emelési magasság méterben 55 M
max.szemcseméret mm-ben 0.5 MM
Max.nyomás bar-ban 5.5 BAR
Termékvonal Premium
Szivattyú meghajtó 7 fokozatú
max.merülési mélység méterben 10 M
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Márka AL-KO
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
Nettó súly kg 11 KG
Motorteljesítmény wattban 1000 W
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.