Merülő Szivattyú Sub 12000 Ds

Termék szám: 112824 Csak 7 db van raktáron
al ko merülő szivattyú ,al ko merülő szivattyúk ,al ko szivattyú ,al-ko merülő szivattyú sub 12000,merülő szivattyú merülő szivattyú akció ,merülő szivattyúk , sub merülő szivattyú,szivattyú Strapabíró, praktikus és nagy teljesítményű. Felületszívás 3 mm-ig. 9 500 l/óra szállítási mennyiség. Ideális medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék vizének szivattyúzásához. Állítható szivattyúláb.

Technikai adatok

Motorteljesítmény wattban 550 W
Termékvonal Comfort
max.szemcseméret mm-ben 3 MM
Nettó súly kg 6.3 KG
Márka AL-KO
max.emelési magasság méterben 8 M
Felület szívás mm-ig 3 MM
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Max. szállítási mennyiség l/h 9500 LPH
Bruttó súly kg 6.9 KG
max.merülési mélység méterben 5 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Max.nyomás bar-ban 0.8 BAR
Szállítási magasság 0m Max L/h 9500 LPH
Vezetékhossz m-ben 10 M
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.