MERÜLŐ SZIVATTYÚ DIVE 5500-3

Termék szám: 113036 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 3 fokozatú szivattyú meghajtás: nagy áramlási mennyiséghez 5500 l/óráig, max. 30 méteres vízszintig
  • Rozsdamentes acélból készült motortengely a hosszú élettartam céljából
  • 4-szeres tömítési rendszer a nagynyomású területen
  • Merülő és nyomószivattyú egy készülékben
  • Karbantartás nélküli motor hővédő kapcsolóval

Ez a merülő szivattyú ötvözi a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit, nagy áramlási sebességet biztosít állandó nagy nyomás mellett.


 

AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú: kettő az egyben szivattyú

 

Konténerek át- és kiszivattyúzása, (ipari)víz szivattyúzása kutakból/ aknákból/egyéb víztárolókból, gyepszórók működtetése, komplex öntözőrendszerek ellátása az automatikus háztartási vízellátásig Hydrocontrollal összekötve - az AL-KO merülő szivattyúk egyetlen eszközben egyesítik a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit.
 

Az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyújával végre közvetlenül a kútból vagy a tartályból öntözheti vízre vágyó növényeit. Ennek a merülő szivattyúnak az az előnye, hogy nagy áramlási sebességet biztosít állandó nagy nyomás mellett. A 3 fokozatú szivattyúhajtásnak köszönhetően képes kezelni a nagyon magas, akár 5500 liter/óra áramlási sebességet és a 30 m-es emelő magasságot. Ennek a hatalmas erőnek és teljesítménynek akár több öntözőrendszert is táplálhat vele egyszerre. A szivattyú kimenetéhez 1 collos (33,3 mm) tömlő csatlakoztatható.
 

Az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú műszaki adatai

 

A Dive 5500/3 merülő szivattyú a praktikus beépített fogantyúval és a 10 m hosszú tápkábellel, valamint a csupán kb. 9,5 kg súlyával mozgatható vagy helyben használható vízszivattyúzáshoz és öntözéshez. Korrózióvédelemmel ellátott anyagok, például rozsdamentes acél, illetve karbantartást nem igénylő alkatrészek garantálják a szivattyú zavartalan működését. Az egyedülálló négyszeres tömítési rendszer, amely a nagynyomású területen lévő, kerámiából készült axiális tömítésből és a motor hármas tengelytömítéséből áll, hatékonyan védi a meghajtást és az elektronikát a víz behatolása ellen.

Ez azért is fontos, mert az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú nem a föld felett van csatlakoztatva, mint a normál kerti szivattyúk általában, hanem közvetlenül a vízben működik. Az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyúban a szivattyú bemenete rozsdamentes acélszűrővel is fel van szerelve, hogy megvédje a belső teret a szennyeződéstől. A motor tengelye szintén kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ami különösen hosszú élettartamot biztosít.

Erőteljes 800 wattos motorjával és 3 fokozatú szivattyú meghajtásával akár 5500 l/óra áramlási sebesség érhető el, és a víz szivattyúzása nagyon rövid idő alatt megtörténik. Legfeljebb 7 méteres merítési mélységet és legfeljebb 30 méteres magasságot képes kezelni. A maximális szemcseátmérő 0,5 mm. Egy 1 collos (33,3 mm) tömlő könnyen csatlakoztatható a szivattyú kimenetéhez.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak 35 °C hőmérséklet alatti ipari vízhez. Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.
 

AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú vásárlása és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Dive 5500/3 búvárszivattyút a   webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, aknákból való szivattyúzáshoz illetve vízelvezetéshez, illetve az öntözőrendszerek működtetéséhez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további merülő szivattyút talál, mint például az AL-KO DIVE 6300/4, vagy a kifejezetten mély kutakhoz és vékony fúrt, vagy ásott lyukakhoz és aknákhoz használt AL-KO TBP 6000/7.

 

Az Ön előnyei

Strapabíró és megbízható

Strapabíró és megbízható

Korróziómentes anyagok, például nemesacél és karbantartásmentes szerkezetrészek garantálják a szivattyúk zavartalan működését. Az egyedülálló, négyszeres tömítőrendszer, amely a magas nyomású területen axiális kerámiatömítésből és a motor háromszoros tengelytömítéséből áll, hatékonyan védi működés közben a motort és az elektronikát a behatoló víz ellen.

Technikai adatok

Motorteljesítmény wattban 800 W
Márka AL-KO
max.emelési magasság méterben 30 M
Max. szállítási mennyiség l/h 5500 LPH
Szivattyú meghajtó 3 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Termékvonal Premium
Méretek.H(cm) doboz nélkül 17.9 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 39.1 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 17.9 CM
Emelőmagasság 30m Max L/h 5500
Vezetékhossz m-ben 10 M
Nettó súly kg 9.5 KG
Max.nyomás bar-ban 3 BAR
max.szemcseméret mm-ben 0.5 MM
max.merülési mélység méterben 7 M
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.