MOTOROS KAPA MH 360

Termék szám: 113969 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Fordulékony motoros kapa talajlazításhoz és a magvetés előkészítéséhez, valamint apríték és műtrágya bedolgozására
  • Kis súly és ergonomikusan kialakított hosszú tolókar a kényelmes munkavégzésért
  • 3 fokozatban állítható magasságú féksarkantyú
  • Egyszerűen eltávolítható szállítókerék
  • 4 aktív aprítókés 36 cm-es munkaszélességgel a könnyű lazítás érdekében

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113969
162 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

166 890 Ft *

Az AL-KO MH 360 Easy benzinmotoros kapa – nagy teljesítményű a könnyű talajműveléshez

Az MH 360 Easy motoros kapa az Ön karcsú, manőverezhető segítője a hatékony és időtakarékos használat érdekében a kertben.
Legyen szó talajművelésről, levegőztetésről vagy lazításról: Ez a motoros kapa a vetés előtt jól előkészíti a talajt. A könnyű és jól manőverezhető MH 360 motoros kapa ideális segítőtárs, különösen a hobbikertészek számára. 

Agilis és ergonomikus

A kis területek fellazítása különösen alkalmas az MH 360 Easy benzinmotoros kapa.. 36 cm-es munkaszélességével elérheti kertje minden sarkát. A munkaterhelés csökkenése az ásóval végzett kézi munkához képest óriási.
A speciálisan kialakított négy kapavágó késkészlet mindegyikében négy kapavágó kés található, melyek kifejezetten finom morzsalékos talajművelésre ideálisak. A 2,2 kW-os motorjával pedig a mindössze 34 kg-os könnyű talajművelő gép rendelkezik a szükséges nyomatékkal. A 3 irányban állítható féksarkantyú segítségével igény szerint beállíthatja a munkamélységet.
Ideális finom testtartásban végzett munkához, még szűk helyeken is. Az ergonomikusan elhelyezett kezelőelemek a kis tömeggel kombinálva megkönnyítik az MH 360 Easy-vel való munkát bármilyen helyzetben. Az integrált szállítókerék szerszám nélkül állítható szállítási helyzetbe.
Emellett a robusztus acéllemezből készült kiváló minőségű burkolatai védik a gépkezelőt a repülő kövektől és a talajtól.

AL-KO MH 360 Easy benzinmotoros kapa - vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az MH 360 Easy motoros kapát most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha nagyobb, erősebb motoros kapát szeretne, akkor az MH 540 (113970) motoros kapát ajánljuk.

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 2.2 KW
Márka AL-KO
Munkaszélesség cm-ben 36 CM
Hengerűrtartalom ccm-ben 139
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2850
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Easy
Méretek.H(cm) doboz nélkül 64 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 45 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 38 CM
Kapatag szám 8 ST
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 77
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.5
Zajszint mért LwA[dB(A)] 92
Kapatag átmérő cm-ben? 25 CM
Meghajtó típusa Benzines
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Nettó súly kg 35 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.