Motoros kapa solo by AL-KO MH 7505 VR

Termék szám: 127321 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
akciós rotációs kapa ,akciós rotációs kapa árak ,al-ko rotációs kapa ,benzines rotációs kapa ,benzines rotációs kapa árak ,benzinmotoros rotációs kapa ,hunda motoros rotációs kapa ,honda motoros kapálógép alkatrészek honda motoros rotációs kapa ,kerti motoros kapa ,legjobb rotációs kapa ,motoros kapa ,rotációs kapa akció ,rotációs kapa honda motoros ,rotációs kapa árak Nagy vagy kis méretű felületek, nehezen vagy könnyen munkálható talajok – max. 15 cm munkamélységig és 75 cm vágószélességig nélkülözhetetlen segítőeszköz minden haszonkert tulajdonos számára ez a motoros kapa.

  • Könnyen elérhető gázkar
  • Er

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 75
Rezgés érték ahw (m/s^2) 7.39
Elektromos indítás nem
Kapatag átmérő cm-ben? 32
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Márka solo by AL-KO
Szivató igen
Fordulatszám óra/perc 3200
Teljesítmény kW-ban 3.6
Motor típus Honda GP 160
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 83
Bruttó súly kg 56
Motor fajta 4 ütemű
Nettó súly kg 51
Termékvonal Comfort
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Kapatag szám 6
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.