MOTOROS KASZA 151 B SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127616 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Csekély károsanyag-kibocsátású, öblítőlevegős motor
  • Erőteljes munka sok energiával – a legerősebb modellünk 1,9 kW teljesítményű motorral
  • Biztonságos, kényelmes vezetés a széles, ergonomikus kerékpár fogantyúnak köszönhetően
  • Stabil, 28 mm átmérőjű szárcső
  • 130mm-es profi Fast and Easy kasza damilfejjel– A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető
  • Ready-to-Start kapcsoló és professzionális rezgéscsillapító rendszer
  • Hevederfüggesztő sínnel optimálisan kiegyensúlyozott
  • Kényelmes kettősprofi hordozóhevederrel

Gyakran vásárolják együtt

139 900 Ft
Ez a termék
10 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

150 890 Ft *

 

Tökéletes vágási eredmény az igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára. Ezt szimbolizálja a solo® by AL-KO benzinmotoros kaszái, a mi robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcskategóriás gépeink a „fűnyírás” területén.

 

 

solo® by AL-KO 151 B benzines kasza– extrém erős erőcsomag a prémium kategóriában

 

Független vágás, mint egy profi, robusztus, hatékony és egyszerű kezelés: a solo® by AL-KO 151 B benzines kasza lenyűgöző erőcsomagként a tökéletes vágási eredményével győz meg minket a jól bevált solo® by AL-KO minőségben. Mindenhová odafér, ahol a fűnyíró, méretei miatt határokba ütközik.
Csekély károsanyag-kibocsátású motor az öblítőlevegős rendszer révén. A professzionális rezgéscsillapitó rendszernek, a Ready to Start kapcsolónak, a párnázott profi kettős hordozóhevedernek, az átgondolt fogantyú ergonómiának és az optimális készülék egyensúlynak köszönhetően zökkenőmentes működést biztosít egy természetes munkahelyzetben. Ezenkívül a gép nagyon könnyen kezelhető és a két mellékelt vágófej cseréje a robusztus fém vágólappal és damilfejjel (vágószélesség 25- 41 cm) gyorsan megy. A Fast&Easy kaszadamilfej lehetővé teszi a vágószál egyszerű befűzését és felcsévélését a kaszadamilfej kinyitása nélkül. Stabil, 28 mm átmérőjű szárcsővel.
A beépített rezgésvédelemmel ellátott, nagy teljesítményű motorral a solo® by AL-KO 151 B az Ön igazi segítője, nagyfokú kezelési kényelemmel. Extra kényelmet biztosít a magas fű fáradságmentes levágásához és kitisztításához továbbá a vadon nőtt növényzet és bozótoson való átjutáshoz. Alkalmas professzionális táj és területgondozáshoz.
Extra erős, csekély károsanyag-kibocsátású, öblítőlevegős motor, profi kaszadamilfej, robusztus acélkés és profi hordozóheveder – tökéletes az igényes vágási munkákhoz.

 

solo® by AL-KO 151 B benzines kasza technikai adatai

 

Evvel a nagy teljesítményű benzines kaszával az erős és egyben nyugodt járású, a legújabb generációs 1,9kW- teljesítményű 2 ütemű (50,8 cm³) , öblítőlevegős, csekély károsanyag kibocsátású motor előnyeit élvezheti.
Köszönhetően a kerékpárfogantyúval történő kényelmes és biztonságos készülékvezetésnek és az ergonomikusan integrált kezelőelemeknek könnyedén, kíméletes testtartásban végezheti a kihívó kaszálási és kitisztítási feladatokat a gyepen, a magas fűben vagy a makacs és sűrű bozótosban. Ezenkívül a profi kettős hordozóheveder és rendkívül alacsony rezgésű hajtás egy jelentős megkönnyebbülést jelent a munka során, növeli a heveder kényelmét és támogatja a benzines kasza biztonságos kezelését.
Ez az erős kasza nagy rugalmasságot ad használat során mert a szállítási csomag 2 vágófejet tartalmaz: egy 25 cm fém vágókést és egy 41 cm vágószélességű damilfejet. A Tipp-Automatika révén az optimális damilhosszt könnyedén be tudja állítani működés közben (csak a kaszadamilfejjel koppintson a talajra). Nincs többé kellemetlen vágószál felcsévélés a kaszadamilfej kinyitásával. 
Ezzel a nagy teljesítményű készülékkel legyőzheti a makacs vadon nőtt növényzetet és hatékonyan, időt spórolva keresztüljuthat a nehéz terepeken. Független az akku élettartamától, a vezeték hosszától és a kábelrengetegtől – ez a plusz nagy gyepeken, parkokban és nyílt területeken. 

solo® by AL-KO 151 B benzines kasza vásárlása és alternatívák

A solo® by AL-KO 151 B benzines kaszát megvásárolhatja Webshopunkban vagy szakkereskedőinktől. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyen használható, nagy teljesítményű kaszát keres egy nagy kerthez, kiszolgáló létesítményhez vagy kültéri területhez. A benzin keverék előállításához az alacsony füstölésű, félszintetikus 2 ütemű motorolajt ajánljuk. (cikkszám: 112896).

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Teljesítmény kW-ban 1.9 KW
Vágási szélesség damil (cm) 41 CM
Hengerűrtartalom ccm-ben 50.8
Motor fajta 003
Easy Start System nem
"Indításra kész" kapcsoló van
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal PREMIUM pro
Vágási szélesség kés (cm) 25 CM
Nettó súly kg 8.5 KG
Damil utánállítás koppintós
Meghajtó típusa Benzines
Szárátmérő mm-ben 28 MM
Olajszállítás-szabályzás igen
Osztott szár nem
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.