Motoros Kasza Bc 1200 E

Termék szám: 112924 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112924
52 900 Ft 45 900 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

52 800 Ft *

a legjobb elektromos fűkasza,akciós elektromos fűkasza,al ko bc 1200 e elektromos fűkasza damilfej,al ko elektromos fűkasza,al-ko bc 1000 e elektromos fűkasza,al-ko bc 1200 e elektromos fűkasza,al-ko elektromos fűkasza bc 1200 e benzines vagy elektromos fűkasza,elektromos damilos fűkasza,elektromos fűkasza,elektromos fűkasza akció, elektromos fűkasza al ko Elektromotoros kasza szétszedhető, hajlított alumínium karral és állítható fogantyúval. Fém késlappal.

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 35 CM
Osztott szár igen
Nettó súly kg 4.1 KG
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Damil utánállítás koppintós
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Meghajtó típusa Elektromos
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Pótórsó felvétel nem
Motor kivitel szénkefés
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Márka AL-KO
K-érték (m/s^2) 1
Termékvonal Premium
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.44
Bruttó súly kg 6.78 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.