Motoros Kasza Bc 1200 E

Termék szám: 112924 Szállításra kész
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 53 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112924
53 990 Ft 48 990 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

52 980 Ft *

Az Ön előnyei

Jöhet bármi

Jöhet bármi

Jöhet a magas fű vagy aljnövényzet, fűnyírás falak, kerítések és egyéb akadályok mellett, a csúcsminőségű fém késlapokkal és a damilfej feltéttel minden feladathoz megfelelően szerelhetők fel az elektromotoros kaszák (BC 1200 E).

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Vágási szélesség damil (cm) 35 CM
Motor kivitel szénkefés
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
K-érték (m/s^2) 1
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Damil utánállítás koppintós
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Pótórsó felvétel nem
Nettó súly kg 4.1 KG
Osztott szár igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.44
Meghajtó típusa Elektromos
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.