AL-KO MŰANYAG SZŰRŐBETÉT JET F-HWF

Termék szám: 112549 Csak 6 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • ... Extra nagy XXL szűrőbetét az AL-KO vízszivattyúkhoz
  • Hatékony védelem az integrált előszűrővel rendelkező szivattyúk számára
  • Minimalizálja a kopást és az üzemzavarokat
  • Kiváló minőségű, mosható műanyagból készült, két pontos tömítőgyűrűvel
  • Könnyen tisztítható

Eredeti alkatrészek vásárlása: A műanyag szűrőbetét kiváló minőségű tartozék az AL-KO szivattyúhoz.


A speciális műanyagból készült XXL szűrőbetét fontos kiegészítője a kerti szivattyúnak, a házi vízrendszernek és a háztartási vízautomatának. A szivattyú belseje durva szennyeződés okozta kopás ellen hatékony védelemmel van felszerelve. A legjobb a szűrőbetétet a vízszivattyú megvásárlásakor megrendelni. Valamennyi, beépített XXL szűrővel rendelkező AL-KO vízszivattyúhoz alkalmas, tehát a "JET" típusú kerti szivattyúk esetében az összes "FCS" és "FMS" típusú házi vízrendszer és az összes "HWA" típusú háztartási vízszivattyú esetén használható. Eredeti cserealkatrészként pontosan illeszkedik a készülékbe, két tömítőgyűrűvel szállítjuk. Könnyen mosható és nagyon tartós, akár folyamatos használat esetén is.
 

Vásárolja meg az AL-KO szűrőbetétet a szivattyú modellekhez

Vásárolja meg online áruházunkban az AL-KO szűrőelemet a Jet F szivattyú modellekhez. Nálunk további tartozékokat és pótalkatrészeket talál a kerti szivattyúhoz, a vízszivattyúhoz, a háztartási vízrendszerhez, a vízautomatához vagy a búvárszivattyúhoz.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112549
EAN 4003718037562
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.