MULCSOZÓ KÉS 130 MT SBA

Termék szám: 127641 Csak 3 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • a 3 ágú vágókés alkalmas az AL-KO MT 130 multitool alapgéphez
  • Robusztus kialakítás ferde végekkel a jobb vágás érdekében
  • Vágási szélesség 25,4 cm

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 127641
3 690 Ft
Ez a termék
99 900 Ft
Csak 7 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

103 590 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Kiváló minőségű kiegészítők

A robusztus, kétfogú acél aprítókés illeszkedik az AL-KO 130 MT benzines multifunkciós eszközhöz. Ideális magas és sűrű növényzethez, beleértve a vastag, hosszú füvet, a gyomokat és a tüskés aljnövényzetet

solo® by AL-KO mulcsozó kés 130 MT vásárlás és alternatívák

Az aprítókést megvásárolhatja webáruházunkból vagy szakkereskedőinktől. A 3 ágú vágókés 112906-os cikkszám alatt kapható.

...

Technikai adatok

Termék szám 127641
EAN 4003718063066
Bruttó súly kg 0.4 KG
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.