MULTITOOL+KASZA FELTÉT 130 MT SBA

Termék szám: 127634 Csak 3 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Többfunkciós eszköz-alapgép, beleértve a bozótvágó tartozékot
  • Csekély károsanyag-kibocsátású
  • Praktikus, aszimetrikus hurokmarkolat a tökéletes, kényelmes kezelés érdekében
  • Easy Start rendszer - egyszerű motorindítás alacsony erőkifejtéssel
  • Kényelmes, párnázott, kettős hevederrel
  • Karbantartást nem igénylő szöghajtómű

Többfunkciós eszköz a kertjébe - solo® by AL-KO benzinmotoros alapgép és bozótvágó MT 130

Ez a benzinmotoros bozótvágó többfunkciós eszközként nemcsak tökéletes - az AL-KO minőség által- egyedüli fűnyírási eredménnyel győz meg, hanem a hozzáillő vágószerszámokkal más módon is használható. A bozótvágó tartozéka az egyszerűen használható damilfej (a befűzéshez és felcsévéléshez a damilfej kinyitása nem szükséges) és két különböző penge (3 ágú vágótárcsa és egy kétágú aprítókés).  

A felhasználási terület bővíthető a magassági ágvágóval (CSA 130 MT), valamint a magassági sövénynyíró tartozékkal (HTA 130 MT), továbbá egy 1 m-es szárhosszabbítóval (MTA 130 MT) (E három kiegészítő külön megvásárolható, nem a gép alaptartozéka!)

Öblítőlevegős motor

Ez a speciális, alacsony vibrációjú motor tisztább és jobb égést (akár kb. 45%-kal kevesebb CO2 kibocsátást) ér el alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett. Az égés után az égésteret levegővel megtisztítja az elégetett keveréktől (kipufogógáztól), így szinte nem marad el nem égett keverék az égéstérben.

A nagy kényelmet és a tökéletes kezelhetőséget az Easy Start rendszer – a motor könnyű indítása kis erőkifejtéssel – és a praktikus aszimmetrikus hurokmarkolat biztosítja. Ehhez adjuk hozzá a szállítási terjedelemben található kényelmes, párnázott kettős hordozóhevedert. A szöghajtómű teljesen tömített, ezért nem igényel karbantartást. A szétszedhető szárnak köszönhetően a bozótvágót kényelmes szállításra és helytakarékos tárolásra tervezték. Ön nem függ egy akkumulátor üzemidejétől, egy elektromos kábel hosszától és a kábel csavarodásától – előnyös Önnek nagy pázsiton, parkokban, különösen nyílt terepen.

solo® by AL-KO MT 130 Benzin motoros bozótvágó vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg ezt a benzin motoros bozótvágót online boltunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől.
Bővíteni szeretné multifunkciós szerszáma felhasználási körét? Ehhez elérhető a magassági ágvágó (CSA 130 MT, cikkszám: 127635) és a magassági sövénynyíró tartozék (HTA 130 MT, cikkszám: 127636), valamint a 100 cm-es hosszabbító szár (MTA 130 MT, cikkszám: 127637)

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 30
Teljesítmény kW-ban 0.9 KW
Nettó súly kg 5.5 KG
Motorhengerek száma 1
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Bruttó súly kg 11.3 KG
Üzemanyag térfogat liter 0.7 L
Damilfej típusa Gyorstekercselés
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2.5 MM
Menethossz (cm) 500 CM
Szivató igen
GT_MAINTENANCE_FREE_ANGLE_GEAR 002
Doboz méret hossza (cm) 110 CM
Olaj/benzin keverési arány 1:50
Easy Start System igen
"Indításra kész" kapcsoló van
Automata szivatóval felszerelt Igen
Teljesítmény lóerőben 1.22 PS
Osztott szár igen
Szárátmérő mm-ben 26 MM
Vágási szélesség damil (cm) 41 CM
Vágási szélesség kés (cm) 25 CM
Termékvonal COMFORT pro
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (8.24MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (141.54KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.