Nagynyomású merülő szivattyú AL-KO DIVE 6300/4

Termék szám: 113037 Szállításra kész
10% Spórol 66 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
magasnyomású merülő szivattyú ,nagynyomású merülő szivattyú ,nagynyomású merülő szivattyú ár ,nagynyomású szivattyú ,nagynyomású szivattyú ár ,nagynyomású szivattyúk,al-ko dive 6300/4 ásottkút szivattyú , diveszivattyú ,szivattyú Ez a nagynyomású merülő szivattyú egyesíti a kerti és merülő szivattyúk előnyeit,
 • A nagy teljesítményű, több fokozatú szivattyú-járókerekeknek köszönhetően a nagynyomású merülő szivattyúk nagy nyomással emelik a magasba a vizet, így sokféle öntözőrendszerhez jelentenek ideális választást
 • A 4 lépcsős szivattyú járókerék lehetővé teszi az 6300 l/h szállított mennyiséget és 40 m-es szállítási magasságot is
 • A nemesacél motortengely hosszú élettartalmat biztosít
 • 4-szeres tömítésrendszer gondoskodik a magas nyomásállóságról
 • Közvetlen öntözés kutakból és ciszternákból
 • Rozsdamentes nemesacél filterszűrő a szivattyú szívórészénél
 • Több öntözőrendszer üzemeltetése is lehetséges a teljesítőképesség alapján
 • Technikai adatok

  Szivattyú meghajtó 4 fokozatú
  Motorteljesítmény wattban 1000 W
  Max. szállítási mennyiség l/h 6300 LPH
  Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
  Termékvonal Premium
  Max.nyomás bar-ban 4 BAR
  Bruttó súly kg 11.2 KG
  max.merülési mélység méterben 7 M
  max.emelési magasság méterben 40 M
  max.szemcseméret mm-ben 0.5 MM
  Nettó súly kg 8.2 KG
  Vezetékhossz m-ben 10 M
  Márka AL-KO
  Emelőmagasság 40m Max L/h 6300 LPH
  Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.