NYÉL AKKUS NYÍRÓHOZ GS 7,2LI

Termék szám: 113477 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • A könnyű, stabil alumíniumból készült hosszabbító fogantyúnak köszönhetően még nagyobb távolságok is kényelmesen, lehajlás nélkül vághatók le.
  • Ergonomikus
  • Jól átgondolt

Gyakran vásárolják együtt

13 900 Ft
Ez a termék
32 900 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

46 800 Ft *

A könnyű, stabil alumíniumból készült hosszabbító fogantyúnak köszönhetően még nagyobb távolságok is kényelmesen, lehajlás nélkül vághatók le.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.04MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.