PÓTDAMILFEJ FAST AND EASY

Termék szám: 113806 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Az új Fast&Easy pótdamilfejjel az egyébként körülményes feltekerés nagyon könnyen megy.
  • Következő modellekhez használható:BC 330 B, BC 400 L, BC 400 B, BC 500 B
  • Átmérő 115 mm
  • Damilhossz 5 m
  • Száladagolás Tip - automatikával
Cikkszám 113757 Szállítható
69 900 Ft *
Cikkszám 113759 Elfogyott
77 900 Ft *
Cikkszám 113784 Szállítható
74 900 Ft *
Cikkszám 113785 Szállítható
84 900 Ft *
Cikkszám 113787 Csak 3 db van raktáron
109 900 Ft *

Fast & Easy damilfej  -  egyszerűen kényelmes

A vágódamil egyszerűen, a kasza damilfejének kinyitása nélkül befűzhető és feltekerhető.

Benzinmotoros kaszákhoz való tartozékok vásárlása

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy a szakkereskedőknél. Nálunk az AL-KO által gyártott speciális pótdamiltekercseket, pótpengéket, motorolajokat és pótakkumulátorokat, valamint töltőkészülékeket talál.

pótdamil fej,

Technikai adatok

Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.