Sövényvágó Ht 440

Termék szám: 112679 Csak 1 db van raktáron

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112679
27 900 Ft 25 900 Ft
Ez a termék
20 900 Ft
Csak 5 db van raktáron
47 900 Ft 41 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

88 700 Ft *

akciós sövénynyíró , al ko sövénynyíró , al ko sövényvágó , elektromos sövénynyíró , elektromos sövényvágó , könnyű sövényvágó ,legjobb sövényvágó ,szegélynyíró sövénynyíró ,sövénynyírók ,sövényvágó 44 cm ,sövényvágó akció ,sövényvágó akciók Strapabíró ház. Gyémántcsiszolt kések. Beépített vízmérték.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Nettó súly kg 3.2 KG
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.2
Vágóhossz mm-ben 440 MM
Motorteljesítmény wattban 440 W
Bruttó súly kg 5.04 KG
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Fordulatszám lendületben/perc 3400
Zajszint mért LwA[dB(A)] 99
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
max.vágásvastagság mm-ben 16 MM
Kés típus gyémánt csiszolt
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.