SÖVÉNYVÁGÓ HT 550

Termék szám: 112680 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kábel-tehermentesítővel
  • Beépített vízmértékkel
  • A kiegészítő kábelburkolat (biztonsági kábel) megakadályozza a csatlakozókábel véletlen elvágását
  • Gyermekzár és késpár - védőtok
  • Gyémánt-köszörült, szembefutó vágókés

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112680
36 900 Ft
Ez a termék
49 900 Ft
Szállítható
18 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

105 790 Ft *

Könnyű, hatékony sövénynyírás gyors haladással, kibocsátásmentesen és halkan.

Az AL-KO termékekre jellemző könnyű kezelés a megerőltetés nélküli, otthoni kertgondozásért – erre valók az AL-KO elektromos sövényvágók.


AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó – könnyű és praktikus

A kibocsátásmentes és halk AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó az Ön tökélete segítője az otthoni kerti díszcserjék megbízható ápolásában. A könnyű és egyszerűen manőverezhető készülék ideális a kis kertekhez – optimális az ápoló és fiatalító metszéshez.
A HT 550 Basic Cut az AL-KO elektromos sövényvágók között a belépőmodell, és kis tömegének és kompakt méreteinek köszönhetően munka közben könnyen manőverezhető.
A termékhez tartozó védőtok fali tartóként lehetővé teszi a sövényvágó olló biztonságos, kíméletes tárolását.

 

AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó technikai adatai

 

A 550 (550 watt) modell kiváló minőségű, gyémántcsiszolt, 52 cm vágáshosszúságú biztonsági késsel van ellátva. A robusztus késsel gyors és pontos vágás érhető el, az ember és a készülék optimális védelme mellett. Az integrált vízmérték segít a sövény pontos és egyenes vágásában.
Az ellentétes irányba mozgó biztonsági kés vágási szélessége 18 mm, löketszáma 3 400 U/min. A benzines modellekkel összehasonlítva rendkívül kevés karbantartást igényel. A kifejezetten halk sövényvágó aggodalom nélkül használható bármilyen lakóövezetben, anélkül, hogy szigorúan ügyelni kellene az időre, vagy hogy a szomszédok haragjától kellene tartani. A mindössze 3,6 kg-os tömeg biztosítja, hogy Ön egy hosszabb munka közben se fáradjon el.

 

Az AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó vásárlás és alternatívák

A HT 550 elektromos sövényvágó kényelmesen megvásárolható otthonról a webáruházban vagy beszerezhető a szakkereskedőnél. Ez a modell a könnyű súlyú versenyző az erőteljes, kibocsátásmentes AL-KO elektromos sövényvágók között.
Ha Ön nagyobb kerthez, 60 cm-nél nagyobb vágáshosszhoz és 600 W-nál nagyobb teljesítményű sövényvágót keres, a HT 600 és a HT 700 Flexible Cut modelleket ajánljuk.
Ha Ön kábel nélkül, de mégis kibocsátásmentesen szeretne dolgozni, akkor alternatívaként az Easy Flex termékcsalád akkus sövényvágót javasoljuk.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Kés típus gyémánt csiszolt
Fordulatszám lendületben/perc 3200
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.9
Vágóhossz mm-ben 520
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
max.vágásvastagság mm-ben 18
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Motorteljesítmény wattban 550
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.