Sövényvágó Ht 550

Termék szám: 112680 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112680
38 900 Ft 36 900 Ft
Ez a termék
47 900 Ft 41 900 Ft
Szállítható
20 900 Ft
Csak 5 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

99 700 Ft *

akciós sövénynyíró , al ko sövénynyíró , al ko sövényvágó , elektromos sövénynyíró , elektromos sövényvágó , könnyű sövényvágó ,legjobb sövényvágó ,szegélynyíró sövénynyíró ,sövénynyírók ,sövényvágó 52 cm ,sövényvágó akció ,sövényvágó akciók Strapabíró ház. Biztonsági kábel. Gyémántcsiszolt kések. Beépített vízmérték.

Technikai adatok

Termékvonal Comfort
Nettó súly kg 3.6 KG
Motorteljesítmény wattban 550 W
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Bruttó súly kg 4.65 KG
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.9
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Meghajtó típusa Elektromos
Kés típus gyémánt csiszolt
Fordulatszám lendületben/perc 3200
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
max.vágásvastagság mm-ben 18 MM
Márka AL-KO
Vágóhossz mm-ben 520 MM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.