Sövényvágó Ht 550

Termék szám: 112680 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • 520 mm / 20" diamond cut blade
  • Integrated spirit level
  • Safety cable

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112680
39 900 Ft
Ez a termék
19 900 Ft
Szállítható
52 900 Ft
Csak 6 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

112 700 Ft *

akciós sövénynyíró , al ko sövénynyíró , al ko sövényvágó , elektromos sövénynyíró , elektromos sövényvágó , könnyű sövényvágó ,legjobb sövényvágó ,szegélynyíró sövénynyíró ,sövénynyírók ,sövényvágó 52 cm ,sövényvágó akció ,sövényvágó akciók Strapabíró ház. Biztonsági kábel. Gyémántcsiszolt kések. Beépített vízmérték.

Technikai adatok

Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.9
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Vágóhossz mm-ben 520
Termékvonal Comfort
Meghajtó típusa Elektromos
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Kés típus gyémánt csiszolt
Márka AL-KO
Motorteljesítmény wattban 550
Fordulatszám lendületben/perc 3200
max.vágásvastagság mm-ben 18
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.