SÖVÉNYVÁGÓ RÁTÉT 130 MT SBA

Termék szám: 127636 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • AL-KO MT 130 benzines multiszerszámhoz
  • Extra hosszú, 60 cm-es, ellentétes irányban mopzgó kés
  • 25 mm vágásvastagság
  • A vágófej tizenegy szögfokozatban való gyorsállítása

Bővítse solo® by AL-KO 130 MT benzines multifunkciós alapgépét a HTA 130 MT magassági sövényvágó kiegészítővel

Ezzel a sövényvágó kiegészítővel bővítheti alapgépének felhasználási körét a kertben. A gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően a benzinmotoros kaszája pillanatok alatt sövénynyíróvá válik.

Rugalmas szögbeállítás hosszú vágási hossz mellet

A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően nagy munkatartomány garantált. A különböző magasságú, vagy nehezen elérhető sövényeknél a vágófej tizenegy különböző szögfokozatban való gyorsállítása kb. 180°-os munkasugarat tesz lehetővé. Az extra hosszú, 60 cm-es ellentétes irányban mozgó kés biztosítja a gyors munkavégzést. A kétoldalas vágókés tiszta vágást biztosít. A kiegészítő MTA 130 MT (cikkszám: 127637) hosszabbítóval még magasabbra juthat.

HTA 130 MT magassági sövényvágó kiegészítő vásárlás és alternatívák

A HTA 130 MT sövényvágó kiegészítőt megvásárolhatja tőlünk  webáruházunkban, vagy szakkereskedőinknél. Ha szeretné kibővíteni solo® by AL-KO 130 MT benzines multifunkciós gépét, akkor a  CSA 130 MT magassági ágvágó rátétet is ajánljuk Önnek. (cikkszám: 127635)

 

...

Technikai adatok

Termék szám 127636
EAN 4003718063042
Bruttó súly kg 3.78 KG
Szögbeállítás Igen
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 600 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.94MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (137.37KB)
Cikkszám 127637 Elfogyott
7 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.