solo by AL-KO AKKUS MOTOROS KASZA GT 4235

Termék szám: 127436 Csak 8 db van raktáron
8% Spórol 63 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős, a PowerFlex termékcsaládba tartozó 42 V-os lítium-ion akkumulátor a kibocsátásmentes szegélynyírásért (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Rendkívül halk munkavégzés a nap bármely időszakában
  • Rezgésmentes és kiegyensúlyozott
  • Ergonomikus markolatok és csekély súly
  • Vágópengével és damilfejjel

Gyakran vásárolják együtt

63 900 Ft 58 900 Ft
Ez a termék
25 900 Ft
Csak 9 db van raktáron
75 900 Ft
Csak 8 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

160 700 Ft *


Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító, a PowerFlex termékcsaládba tartozó AL-KO akkumulátoros motoros kaszák segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.


Az AL-KO GT 4235 akkumulátoros motoros kasza – erőteljes gyepgondozás nagyobb felületeknél

Innovatív akkumulátortechnológia magas teljesítménytartalékok mellett. Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes kaszálási eredmények miatt meggyőző. Az erős akkumulátoros kasza szennyező anyagok kibocsátása nélkül és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A nagy vágási szélességgel és ergonomikus, kerékpároknál használt markolattal, valamint rezgésmentes működéssel párosuló nagy teljesítmény kertjének minden felületén és szélén megkönnyíti a munkavégzést.


Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátoros motoros kasza műszaki leírása

A 25,5 cm-es vágási szélesség (kés) és az erős 42 V-os, akár 100 percen át működő akkumulátor kombinációjának köszönhetően az AL-KO GT 4235 lítium-ionos akkumulátoros kaszával nagy felületeken is nagyon hatékony a munkavégzés. A kertjében használható, nagy teljesítményű kasza kellő energiával bír ahhoz, hogy még a bozótot is teljesen megnyírhassa. A 36 cm munkaszélességű damilorsó a szállítási terjedelem részét képezi. A kiegyensúlyozott szerkezet, az ergonomikus kialakítású, kerékpároknál használt markolat és a rezgésmentes működés fáradságmentes munkavégzést garantálnak. Tológomb segítségével az ECO (normál) sebességről POWER (erős) sebességre válthat.
Élvezze a szabadságot: Az AL-KO nagy teljesítményű akkumulátoros szegélynyírója ideális a tapasztalt kerttulajdonosok számára, akik rendkívül időtakarékosan szeretnének dolgozni. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egyetlen akkumulátor, számos kerti és erdészeti gép: A GT 4235 motoros kasza a PowerFlex termékcsalád tagja. Ha már van PowerFlex gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort a GT 4235 motoros kaszába. Ha most először vásárol GT 4235 motoros kaszát, kérjük, hogy az akkumulátort (cikkszám: 127390) és a töltőt (127391) is rendelje meg (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét).
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).


Az AL-KO GT 4235 megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az AL-KO GT 4235 motoros kaszát webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha erős és hatékony akkumulátoros kaszát keres. Ha könnyű, jól manőverezhető, kisebb vágási szélességgel dolgozó akkumulátoros szegélynyíróra van szüksége a sarkok és a szélek nyírásához, akkor az AL-KO GT 2025 szegélynyírót javasoljuk Önnek.


akkumulátoros damilos fűkasza ,akkumulátoros fűkasza ,al ko akkus fűkasza , al-ko akkumulátoros fűkasza ,al-ko akkumulátoros fűkasza akci ,al-ko akkus fűkasza

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 36
Termékvonal Premium
Nettó súly kg 3.7
Max.működési idő 7.5Ah percben 100
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Motor kivitel szénkefe nélküli
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 77
Márka solo by AL-KO
Pótórsó felvétel nem
Szárátmérő mm-ben 24
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Vágási szélesség kés (cm) 26
Meghajtó típusa Elektromos
Kompatibilis akkuk 127390
Töltési idő 7.5Ah percben 150
Bruttó súly kg 5.3
Osztott szár nem
K-érték (m/s^2) 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.