solo by AL-KO AKKUS MOTOROS KASZA GT 4235

Termék szám: 127436 Csak 4 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős, a PowerFlex termékcsaládba tartozó 42 V-os lítium-ion akkumulátor a kibocsátásmentes szegélynyírásért (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Rendkívül halk munkavégzés a nap bármely időszakában
  • Rezgésmentes és kiegyensúlyozott
  • Ergonomikus markolatok és csekély súly
  • Vágópengével és damilfejjel

Gyakran vásárolják együtt

67 900 Ft
Ez a termék
27 900 Ft
Csak 2 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

95 800 Ft *


Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító, a PowerFlex termékcsaládba tartozó AL-KO akkumulátoros motoros kaszák segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.


Az AL-KO GT 4235 akkumulátoros motoros kasza – erőteljes gyepgondozás nagyobb felületeknél

Innovatív akkumulátortechnológia magas teljesítménytartalékok mellett. Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes kaszálási eredmények miatt meggyőző. Az erős akkumulátoros kasza szennyező anyagok kibocsátása nélkül és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A nagy vágási szélességgel és ergonomikus, kerékpároknál használt markolattal, valamint rezgésmentes működéssel párosuló nagy teljesítmény kertjének minden felületén és szélén megkönnyíti a munkavégzést.


Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátoros motoros kasza műszaki leírása

A 25,5 cm-es vágási szélesség (kés) és az erős 42 V-os, akár 100 percen át működő akkumulátor kombinációjának köszönhetően az AL-KO GT 4235 lítium-ionos akkumulátoros kaszával nagy felületeken is nagyon hatékony a munkavégzés. A kertjében használható, nagy teljesítményű kasza kellő energiával bír ahhoz, hogy még a bozótot is teljesen megnyírhassa. A 36 cm munkaszélességű damilorsó a szállítási terjedelem részét képezi. A kiegyensúlyozott szerkezet, az ergonomikus kialakítású, kerékpároknál használt markolat és a rezgésmentes működés fáradságmentes munkavégzést garantálnak. Tológomb segítségével az ECO (normál) sebességről POWER (erős) sebességre válthat.
Élvezze a szabadságot: Az AL-KO nagy teljesítményű akkumulátoros szegélynyírója ideális a tapasztalt kerttulajdonosok számára, akik rendkívül időtakarékosan szeretnének dolgozni. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egyetlen akkumulátor, számos kerti és erdészeti gép: A GT 4235 motoros kasza a PowerFlex termékcsalád tagja. Ha már van PowerFlex gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort a GT 4235 motoros kaszába. Ha most először vásárol GT 4235 motoros kaszát, kérjük, hogy az akkumulátort (cikkszám: 127390) és a töltőt (127391) is rendelje meg (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét).
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).


Az AL-KO GT 4235 megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az AL-KO GT 4235 motoros kaszát webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha erős és hatékony akkumulátoros kaszát keres. Ha könnyű, jól manőverezhető, kisebb vágási szélességgel dolgozó akkumulátoros szegélynyíróra van szüksége a sarkok és a szélek nyírásához, akkor az AL-KO GT 2025 szegélynyírót javasoljuk Önnek.


akkumulátoros damilos fűkasza ,akkumulátoros fűkasza ,al ko akkus fűkasza , al-ko akkumulátoros fűkasza ,al-ko akkumulátoros fűkasza akci ,al-ko akkus fűkasza

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 36 CM
Motor kivitel szénkefe nélküli
Vágási szélesség kés (cm) 26 CM
Nettó súly kg 3.7 KG
Meghajtó típusa Akkus
Max.működési idő 7.5Ah percben 100 MIN
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 77
Kompatibilis akkuk 127390
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Pótórsó felvétel nem
Márka solo by AL-KO
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Bruttó súly kg 5.3 KG
Osztott szár nem
Szárátmérő mm-ben 24 MM
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
K-érték (m/s^2) 1
Töltési idő 7.5Ah percben 150 MIN
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.