solo by AL-KO AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 4260

Termék szám: 127440 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős, akkumulátoros, lítium-ion technológiával működő sövényvágó (akkumulátor és töltő nélkül)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradság nélkül dolgozhat
  • Energiatakarékos használat a solo by AL-KO övrendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, PowerFlex akkumulátorral (42V/7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.


A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A solo by AL-KO HT 4260 sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy hatékonyan haladjon előre a munkával – még nagyobb sövények gondozása esetén is.
A kiváló minőségű 60 cm-es biztonsági penge nagyfelületű, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4260 sövényvágót erős, PowerFlex akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral bármely más PowerFlex kerti gép működtethető. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. a gyors, Power-Speed (1200/1500 ford/perc) üzemmódot.
A mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval kábel nélküli, nagy működési tartományt élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, energiatakarékos kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, és folyamatos használat esetén igazán előnyös.
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a gép súlyát.


A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

Az egymással ellentétes irányba futó, 60 cm vágási hosszú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során.
A 42 V/7,5 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 / 200 perc is lehet a működési idő (terheléssel/ terhelés nélkül), a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. A hosszú élettartamú, önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor kevés karbantartást igényel és bármikor gyorsan feltölthető.
A HT 4260 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övön hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű igásló a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) fogantyúnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!


A solo by AL-KO HT 4260 sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a gép nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez.
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol PowerFlex kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391).
Ha már használ PowerFlex gépet, használja annak akkumulátorát a HT 4260 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más PowerFlex gépeket is beszerez.
akkumulátoros sövénynyíró ,akkus kézi sövényvágó ,akkus sövénynyíró ,al ko akkus sövényvágó ,al-ko akkumulátoros sövényvágó ,al-ko akkus sövénynyíró akció ,al-ko akkus sövénynyíró gép ,al-ko akkus sövényvágó fűr

Technikai adatok

Max.működési idő 7.5Ah percben 150
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Vágóhossz mm-ben 600
Kés típus gyémánt csiszolt
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Rezgés érték ahw (m/s^2) 1.8
Márka solo by AL-KO
Fordulatszám lendületben/perc 1500
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
max.vágásvastagság mm-ben 28
Töltési idő 7.5Ah percben 150
Termékvonal Premium
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Meghajtó típusa Akkus
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
K-érték (m/s^2) 1
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.