solo by AL-KO ALAPGÉP MULTITOOL MT 42

Termék szám: 127437 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
  • 3 az 1-ben alapgép a fák, a sövények és a gyep gondozásához
  • Opcionálisan kapható rátétek: sövényvágó, magassági ágvágó, szegélynyíró / motoros kasza
  • Könnyű munkavégzés a csekély súlynak és a hurok alakú markolatnak köszönhetően
  • Az akkumulátoros működésnek köszönhetően halk, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól
  • Hosszú működési idő a 42 V / 7,5 Ah teljesítményű, extra erős PowerFlex lítium-ion akkumulátor miatt(külön kapható, minden PowerFlex géppel használható tartozék)

 

Ág-, sövény- és fűnyírás egyetlen géppel, az akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül és kibocsátásmentesen. A solo by AL-KO PowerFlex Multitool a hozzá tartozó rátétekkel együtt a kert gondozása területén a hatékony mindentudó.

 

 

A solo by AL-KO PowerFlex MT 42 Multitool – a PowerFlex termékcsalád átváltozóművésze

 

A PowerFlex MT 42 akkumulátoros Multitool alapgép a hozzá illő, opcionálisan kapható rátétekkel egyszerűen sövényvágóvá, magassági ágvágóvá és motoros kaszává / szegélynyíróvá alakítható át.
A könnyű és ergonomikus fogantyúkkal ellátott gép tökéletes alapgép a rátétekkel, ill. eszközökkel való terhelésmentes munkavégzéshez. Ennek során a gyorscserélő rendszernek köszönhetően egy pillanat alatt kicserélheti a kasza-/szegélynyíró-, sövényvágó-, ill. magasságiágvágó-rátétet.
A Multitool MT 42 gépet PowerFlex akkumulátor táplálja (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét), kábel nélkül és mobilisan használható, továbbá kibocsátás-, zaj- és rezgésmentesen dolgozik. A rendkívül hosszú működési idejű, erős PowerFlex akkumulátorok családja legjobb eredményeket és kiváló szintű, gyors előrehaladást garantál, egy és ugyanazon akkumulátort használva. Így az összes professzionális feladatát kipipálhatja.

 

A solo by AL-KO MT 42 Multitool műszaki leírása

 

Az MT 42 az alapgép a BCA 4235 kasza-/szegélynyíró rátéthez, a HTA 4245 sövényvágó rátéthez és a CSA 4220 magasságiágvágó-rátéthez. A munkavégzési magasság, ill. tartomány megnöveléséhez kapható az MTA 42 hosszabbító nyél.
A csekély, 1,7 kg-os alapsúlynak és az ergonomikus, hurok alakú markolatnak köszönhetően a professzionális kertgondozás területén az alapgép segítségével az összes rátétet tökéletesen, testet kímélő módon kezelheti.
A PowerFlex termékcsaládba tartozó, 42 V / 7,5 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátorblokk által (mely nem képezi a szállítási terjedelem részét) táplált alapgép képezi a hatékony, kibocsátás- és zajmentes vágás, kaszálás és nyírás alapját. Az ambiciózus kertészek értékelik a különösen hosszú működést: egyetlen akkumulátor-feltöltéssel, terhelés nélkül akár 180 percig, ill. az adott rátéttől függően 120 percig használható. Az akkumulátor a lítium-ion celláknak köszönhetően rendkívül hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel, és egyszerűen feltölthető: nincs önkisülés és memóriahatás sem.
A professzionális munkatervezés érdekében a LED kijelző megbízhatóan tájékoztat az akkumulátor töltöttségi állapotáról.

 

A solo by AL-KO PowerFlex MT 42 Multitool megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A solo by AL-KO MT 42 Multitool alapgépet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. A hosszú élettartamú akkumulátor (cikkszám: 127390) és a töltőkészülék (cikkszám: 127391) különálló tartozék, és nem képezi a szállítási terjedelem részét.
A következő rátétek kaphatók: HTA 4245 sövényvágó rátét (cikkszám: 127438), BCA 4235 nyíró-/vágófej (cikkszám: 127463), a CSA 4220 magassági ágvágó (cikkszám: 127439), valamint az MTA 42 hosszabbító nyél (cikkszám: 127476).

 

Előnyünk az Ön számára

 

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

al-ko multitool alapgép, al-ko multitool alapgép online ,al-ko multitool alapgép ár ,multitool alapgép akció

Technikai adatok

Kompatibilis akkuk 127390
Teleszkópos kar nem
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Márka solo by AL-KO
Termékvonal Premium
Nettó súly kg 2.2 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.