solo by AL-KO POWER FLEX AKKUS FŰNYÍRÓ 4237 LI P KOMPLETT

Termék szám: 127537 Csak 3 db van raktáron
9% Spórol 219 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős, 42 V-os akkumulátorral ellátott fűnyíró a PowerFlex családból <b>(az akkumulátor és a töltőkészülék nem része a szállítási terjedelemnek)</b>
  • Stabil, elülső oldali tartófogantyúval felszerelt, masszív acéllemez ház a hosszú élettartamért
  • Optimális fűnyírási és fűgyűjtési tulajdonságok az aerodinamikus háznak köszönhetően
  • Ergonomikus kialakítású, kényelmes fogantyúval felszerelt tolókar
  • Központilag, egy kézmozdulattal beállítható vágási magasság

 

„Zöld” fűnyírás a technológia következő szintjén: halkan és kibocsátásmentesen. Ezek az akkumulátor használatával történő fűnyírás területén zászlóshajószerepet betöltő solo by AL-KO akkumulátoros fűnyírók legfontosabb jellemzői.

 

 

A 4237 Li P solo by AL-KO akkumulátoros fűnyíró a PowerFlex családból 

 

Innovatív, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott akkumulátoros technológia: a jól bevált solo by AL-KO minőségű 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyíró tökéletes nyírási eredményekkel győz meg. A masszív akkumulátoros fűnyíró kibocsátásmentesen és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A jól kiválasztott alkatrészeknek köszönhetően kiváló szintű az intuitív kezelés.

 

A 4237 Li P típusú solo by AL-KO akkumulátoros fűnyíró műszaki leírása

 

A 42 cm-es nyírási szélesség révén a 4237 Li P típusú solo by AL-KO esetében akár 600 m2 nagyságú gyep is hatékonyan lenyírható. Ennek során a vágási magasság egyetlen kézmozdulattal, központilag beállítható, 30 mm és 80 mm között. A 42 V-os kapacitású akkumulátor (nem része a szállítási terjedelemnek) kb. 150 perc alatt feltölthető. 26 kg-os súlyával ez a legkönnyebb a 4-féle AL-KO PowerFlex akkumulátoros fűnyíró közül. A stabil acéllemez ház növeli az akkumulátoros fűnyíró élettartamát. Az ergonomikus kialakítású tolókar és gumírozott markolatok, valamint az XL méretű, csapágyazott, kis súrlódású kerekek elősegítik a fáradtságmentes munkavégzést. Az aerodinamikus kialakítású háznak köszönhetően a 70 liter űrtartalmú szövet fűgyűjtő kosár hatékonyan telik meg fűvel. A kefe nélküli motor hosszabb élettartamot és nagyobb teljesítményt biztosít. A kényelmes elektromos indítás és a masszív elülső oldali tartófogantyú további, kellemes munkavégzést biztosító alkatrész.
Egyetlen akkumulátor, számos kerti és erdészeti gép: A 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyíró a PowerFlex család tagja. Ha már van PowerFlex akkumulátoros kerti gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort az akkumulátoros fűnyíróba. Ha először a 4237 Li P típusú AL-KO fűnyírót veszi meg első PowerFlex akkumulátoros kerti gépként, akkor kérjük, hogy az akkumulátort (cikkszám: 127390) és a töltőkészüléket (127391) is rendelje meg hozzá (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét). Az Önnek kínált előnyök: Három éves gyártói garanciánk ennek a kerti gépnek az akkumulátorára is kiterjed.

 

A 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyíró megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyírót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha könnyen mozgatható akkumulátoros fűnyírót keres. Ha mulcsoláshoz való és/vagy oldalsó kidobóval felszerelt akkumulátoros fűnyírót keres, akkor a 4757 Li SP típusú solo by AL-KO fűnyírót ajánljuk Önnek.

 

Előnyök az Ön számára

 

Három éves gyártói garanciánk ennek a gépnek az akkumulátorára is kiterjed. A következő vásárlási dátumtól kezdődően: 2017.06.01.

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akkumulátoros kerti gépek,akkumulátoros kerti gépek akció,akciós akkus gépek, akciós akkus fűnyíró,akkumulátoros fűnyíró akció,akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral, akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral és töltővel,akkus fűnyíró akkumulátorral, akkus fűnyíró akkuval, 

Technikai adatok

Vágásszélesség cm-ben 42 CM
Meghajtó típusa Akkus
Márka solo by AL-KO
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.