solo by AL-KO POWER FLEX AKKUS FŰNYÍRÓ 4237 LI P KOMPLETT

Termék szám: 127537 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős, 42 V-os akkumulátorral ellátott fűnyíró a PowerFlex családból <b>(az akkumulátor és a töltőkészülék nem része a szállítási terjedelemnek)</b>
  • Stabil, elülső oldali tartófogantyúval felszerelt, masszív acéllemez ház a hosszú élettartamért
  • Optimális fűnyírási és fűgyűjtési tulajdonságok az aerodinamikus háznak köszönhetően
  • Ergonomikus kialakítású, kényelmes fogantyúval felszerelt tolókar
  • Központilag, egy kézmozdulattal beállítható vágási magasság

 

„Zöld” fűnyírás a technológia következő szintjén: halkan és kibocsátásmentesen. Ezek az akkumulátor használatával történő fűnyírás területén zászlóshajószerepet betöltő solo by AL-KO akkumulátoros fűnyírók legfontosabb jellemzői.

 

 

A 4237 Li P solo by AL-KO akkumulátoros fűnyíró a PowerFlex családból 

 

Innovatív, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott akkumulátoros technológia: a jól bevált solo by AL-KO minőségű 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyíró tökéletes nyírási eredményekkel győz meg. A masszív akkumulátoros fűnyíró kibocsátásmentesen és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A jól kiválasztott alkatrészeknek köszönhetően kiváló szintű az intuitív kezelés.

 

A 4237 Li P típusú solo by AL-KO akkumulátoros fűnyíró műszaki leírása

 

A 42 cm-es nyírási szélesség révén a 4237 Li P típusú solo by AL-KO esetében akár 600 m2 nagyságú gyep is hatékonyan lenyírható. Ennek során a vágási magasság egyetlen kézmozdulattal, központilag beállítható, 30 mm és 80 mm között. A 42 V-os kapacitású akkumulátor (nem része a szállítási terjedelemnek) kb. 150 perc alatt feltölthető. 26 kg-os súlyával ez a legkönnyebb a 4-féle AL-KO PowerFlex akkumulátoros fűnyíró közül. A stabil acéllemez ház növeli az akkumulátoros fűnyíró élettartamát. Az ergonomikus kialakítású tolókar és gumírozott markolatok, valamint az XL méretű, csapágyazott, kis súrlódású kerekek elősegítik a fáradtságmentes munkavégzést. Az aerodinamikus kialakítású háznak köszönhetően a 70 liter űrtartalmú szövet fűgyűjtő kosár hatékonyan telik meg fűvel. A kefe nélküli motor hosszabb élettartamot és nagyobb teljesítményt biztosít. A kényelmes elektromos indítás és a masszív elülső oldali tartófogantyú további, kellemes munkavégzést biztosító alkatrész.
Egyetlen akkumulátor, számos kerti és erdészeti gép: A 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyíró a PowerFlex család tagja. Ha már van PowerFlex akkumulátoros kerti gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort az akkumulátoros fűnyíróba. Ha először a 4237 Li P típusú AL-KO fűnyírót veszi meg első PowerFlex akkumulátoros kerti gépként, akkor kérjük, hogy az akkumulátort (cikkszám: 127390) és a töltőkészüléket (127391) is rendelje meg hozzá (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét). Az Önnek kínált előnyök: Három éves gyártói garanciánk ennek a kerti gépnek az akkumulátorára is kiterjed.

 

A 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyíró megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A 4237 Li P típusú solo by AL-KO fűnyírót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha könnyen mozgatható akkumulátoros fűnyírót keres. Ha mulcsoláshoz való és/vagy oldalsó kidobóval felszerelt akkumulátoros fűnyírót keres, akkor a 4757 Li SP típusú solo by AL-KO fűnyírót ajánljuk Önnek.

 

Előnyök az Ön számára

 

Három éves gyártói garanciánk ennek a gépnek az akkumulátorára is kiterjed. A következő vásárlási dátumtól kezdődően: 2017.06.01.

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akkumulátoros kerti gépek,akkumulátoros kerti gépek akció,akciós akkus gépek, akciós akkus fűnyíró,akkumulátoros fűnyíró akció,akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral, akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral és töltővel,akkus fűnyíró akkumulátorral, akkus fűnyíró akkuval, 

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 42 CM
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Meghajtó típusa Akkus
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.