solo by AL-KO POWER FLEX AKKUS FŰNYÍRÓ 4237 LI SP KOMPLETT

Termék szám: 127413
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • A PowerFlex család erős, 42 Voltos akkumulátorával, a károsanyag-kibocsátás-mentes fűnyírásért
  • Robusztus acéllemez ház a hosszú élettartamért
  • Könnyű, intuitív kezelés
  • Fáradságmentes munka a kerékhajtásnak köszönhetően
  • Egy kézmozdulattal állítható vágásmagasság

 

Környezetbarát fűnyírás a technika egy magasabb szintjén: csendes és kipufogógáz-mentes. Ezek a solo by Al-KO akkumulátoros fűnyírók, a „fűnyírás” kategória akkumulátoros zászlóshajóinak legfontosabb jellemzői.

 

 

Solo by AL-KO 4237 Li SP akkumulátoros fűnyíró a PowerFlex termékcsaládból

 

Innovatív akkumulátor-technológia, Németországban tervezve, Ausztriában gyártva: a solo by AL-KO 4237 Li SP tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben. Ez a robusztus, akkumulátoros fűnyíró kipufogógáz-kibocsátás nélkül, csendesen végzi dolgát a ház körül. A válogatott komponensek magas színvonalú, intuitív kezelést tesznek lehetővé.

 

A solo by AL-KO 4237 Li SP akkumulátoros fűnyíró műszaki leírása

 

A solo by AL-KO 4237 Li SP 42 cm-es vágási szélessége hatékony fűnyírást biztosít 600 m2-es gyepfelület-méretig. A vágásmagasság csupán egyetlen egyszerű kézmozdulattal, központilag állítható 30 mm-től 80 mm-ig. A 42 Voltos akkumulátor feltöltési ideje kb. 150 perc, és elegendő energiát biztosít az erőtakarékos, 1 sebességes kerékhajtás üzemeltetéséhez. A stabil acéllemez ház hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátoros fűnyíró számára. Az ergonomikus kialakítású tolókar és a gumírozott markolat, valamint a golyóscsapágyazott, XL-es méretű, könnyen forgó kerekek fáradságmentes munkát tesznek lehetővé. Az aerodinamikus formájú háznak köszönhetően a 70 l űrtartalmú, szövetből készült fűgyűjtő hatékonyan töltődik meg fűvel. Viszonylag kis, 28 kg-os súlyának köszönhetően a solo by AL-KO 4237 Li SP fordulékony segítőtárs szinte bármilyen kertben. A kényelmes, elektromos indítás, valamint a stabil elülső hordozófogantyú további elemek a kényelmes munkavégzéshez.
Egy akkumulátor, sok kerti- és erdészeti gép: a solo by AL-KO 4237 Li SP a PowerFlex termékcsalád tagja. Ha már rendelkezik PowerFlex gépekkel, akkor meglévő akkumulátorát csak bele kell helyeznie az akkumulátoros fűnyíróba. Ha első PowerFlex akkumulátoros gépként az AL-KO 4237 Li SP fűnyírót vásárolja meg, akkor rendelje meg hozzá az akkumulátort (cikksz. 127390) és a töltőt (cikksz. 127391) - a szállítási terjedelem ezeket nem tartalmazza. Előny az Ön számára: Három éves gyártói garanciánk az ehhez a géphez tartozó akkumulátorra is kiterjed.

 

A solo by AL-KO 4237 Li SP megvásárlása + alternatív lehetőségek

 

A solo by AL-KO 4237 Li SP fűnyírót megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Tökéletes választás, ha fordulékony, akkumulátoros fűnyírót szeretne. Ha mulcsozásra is alkalmas és/vagy oldalsó fűkidobóval rendelkező akkumulátoros fűnyíróra van szüksége, akkor a solo by AL-KO 4757 Li SP típust ajánljuk.

 

Elónyünk az Ön számára

 

Három éves gyártói garanciánk a gép akkumulátorára is kiterjed. A vásárlás dátuma: 2017.06.01-től.

<

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akkumulátoros kerti gépek,akkumulátoros kerti gépek akció,akciós akkus gépek, akciós akkus fűnyíró,akkumulátoros fűnyíró akció,akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral, akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral és töltővel,akkus fűnyíró akkumulátorral, akkus fűnyíró akkuval,

Technikai adatok

Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Márka solo by AL-KO
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Zajszint garantált LwA[db(A)] 91
Termékvonal Premium
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Nettó súly kg 28 KG
Bruttó súly kg 30.5 KG
K-érték (m/s^2) 1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 90
Meghajtó típusa Akkus
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.