solo by AL-KO POWER FLEX AKKUS FŰNYÍRÓ 4757 LI SP KOMPLETT

Termék szám: 127414 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • A PowerFlex család erős, 42 Voltos akkumulátorával, a károsanyag-kibocsátás-mentes fűnyírásért
  • Robusztus acéllemez ház a hosszú élettartamért
  • Az akkumulátoros fűnyírók között nagynak számító vágási szélesség
  • Fáradságmentes munka a kerékhajtásnak köszönhetően
  • Vágás, gyűjtés, mulcsozás és oldalsó kidobás lehetséges

 

Környezetbarát fűnyírás a technika egy magasabb szintjén: csendes és kipufogógáz-mentes. Ezek a solo by Al-KO akkumulátoros fűnyírók, a „fűnyírás” kategória akkumulátoros zászlóshajóinak legfontosabb jellemzői.

 

 

Solo by AL-KO 4757 Li SP akkumulátoros fűnyíró a PowerFlex termékcsaládból

 

Innovatív akkumulátor-technológia, Németországban tervezve, Ausztriában gyártva: a solo by AL-KO 4757 Li SP tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben. Ez a robusztus, akkumulátoros fűnyíró kipufogógáz-kibocsátás nélkül, csendesen végzi dolgát a ház körül. A válogatott komponensek magas színvonalú, intuitív kezelést tesznek lehetővé.

 

A solo by AL-KO 4757 Li SP akkumulátoros fűnyíró műszaki leírása

 

A solo by AL-KO 4757 Li SP 46 cm-es vágási szélessége hatékony fűnyírást biztosít 700 m2-es gyepfelület-méretig. A vágásmagasság csupán egyetlen egyszerű kézmozdulattal, központilag állítható 30 mm-től 80 mm-ig. A 42 Voltos akkumulátor feltöltési ideje kb. 150 perc, és elegendő energiát biztosít az erőtakarékos, 1 sebességes kerékhajtás üzemeltetéséhez. A 4 az 1-ben funkciónak köszönhetően ez az akkumulátoros fűnyíró mulcsozásra és a levágott fű oldalra kidobására is alkalmas. A stabil acéllemez ház hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátoros fűnyíró számára. Az ergonomikus kialakítású tolókar és a gumírozott markolat, valamint a golyóscsapágyazott, XXL-es méretű, könnyen forgó kerekek fáradságmentes munkát tesznek lehetővé. Az aerodinamikus formájú háznak köszönhetően a 70 l űrtartalmú, szövetből készült fűgyűjtő hatékonyan töltődik meg fűvel. A kényelmes, elektromos indítás, valamint a stabil elülső hordozófogantyú további elemek a kényelmes munkavégzéshez. A solo by AL-KO 4757 Li SP egy ideális kerti mindentudó.
Egy akkumulátor, sok kerti- és erdészeti gép: a solo by AL-KO 4757 Li SP a PowerFlex termékcsalád tagja. Ha már rendelkezik PowerFlex gépekkel, akkor meglévő akkumulátorát csak bele kell helyeznie az akkumulátoros fűnyíróba. Ha első PowerFlex akkumulátoros gépként az AL-KO 4757 Li SP fűnyírót vásárolja meg, akkor rendelje meg hozzá az akkumulátort (cikksz. 127390) és a töltőt (cikksz. 127391) - a szállítási terjedelem ezeket nem tartalmazza. Előny az Ön számára: Három éves gyártói garanciánk az ehhez a géphez tartozó akkumulátorra is kiterjed.

 

A solo by AL-KO 4757 Li SP megvásárlása + alternatív lehetőségek

 

A solo by AL-KO 4757 Li SP fűnyírót megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Tökéletes választás, ha egy univerzális akkumulátoros fűnyírót szeretne. Ha nincs szüksége mulcsozásra is alkalmas és/vagy oldalsó fűkidobóval rendelkező akkumulátoros fűnyíróra, akkor a solo by AL-KO 4237 Li SP típust ajánljuk.

 

Előnyünk az Ön számára

 

Három éves gyártói garanciánk a gép akkumulátorára is kiterjed. A vásárlás dátuma: 2017.06.01-től.

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akkumulátoros kerti gépek,akkumulátoros kerti gépek akció,akciós akkus gépek, akciós akkus fűnyíró,akkumulátoros fűnyíró akció,akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral, akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral és töltővel,akkus fűnyíró akkumulátorral, akkus fűnyíró akkuval,

Technikai adatok

Kések száma 1 ST
Zajszint garantált LwA[db(A)] 91
Mulcsozás igen
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Összecsukható tolókar igen
Motor kivitel szénkefe nélküli
Bruttó súly kg 34.5 KG
Gyűjtés igen
Alkalmas fűfelület m²-ben 700 QM
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Golyóscsapágyas kerekek igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Kompatibilis akkuk 127390
Fűgyűjtővel Igen
Első kerékátmérő mm-ben 180 MM
Meghajtó típusa Akkus
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Márka solo by AL-KO
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Funkciók 4in1
Termékvonal Premium
K-érték (m/s^2) 1
Nettó súly kg 32 KG
Fűnyíróház változat Classic
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Állítható magasságú szár igen
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Oldalkidobás igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Zajszint mért LwA[dB(A)] 90
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.