solo by AL-KO POWER FLEX AKKUS FŰNYÍRÓ 4757 Li VS KOMPLETT (Akkuval és töltővel)

Termék szám: 127538 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős 42 V teljesítményű akkus fűnyíró a PowerFlex családból
  • Robusztus acéllemez ház a hosszú élettartamért
  • Nagy vágószélesség
  • Kényelmes munkavégzés a fokozatmentes kerékhajtásnak köszönhetően
  • Vágás, gyűjtés, mulcsozás és oldalkidobás
  • Központi vágómagasság állítás
  • Optimális vágás és gyűjtés az aerodinamikus házforma révén

Környezetbarát fűnyírás a technika egy magasabb szintjén: csendes és kipufogógáz-mentes. Ezek a solo by Al-KO akkumulátoros fűnyírók, a „fűnyírás” kategória akkumulátoros zászlóshajóinak legfontosabb jellemzői.


solo by AL-KO 4757 Li VS akkus fűnyíró a PowerFlex családból

Innovatív akkumulátor-technológia, Németországban tervezve, Ausztriában gyártva: a solo by AL-KO 4257 Li VS tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben. Ez a robusztus, akkumulátoros fűnyíró kipufogógáz-kibocsátás nélkül, csendesen végzi dolgát a ház körül. A válogatott komponensek magas színvonalú, intuitív kezelést tesznek lehetővé.


solo by AL-KO 4757 Li VS akkus fűnyíró technikai adatai

A solo by AL-KO 4757 Li VS akkus fűnyíró 46 cm-es vágási szélessége hatékony fűnyírást biztosít akár 700 m² gyepfelület méretig. A vágásmagasság csupán egyetlen egyszerű kézmozdulattal, központilag állítható 30 mm-től 80 mm-ig. A 42 Voltos akkumulátor feltöltési ideje kb. 150 perc, és elegendő energiát biztosít az erőtakarékos, 1 sebességes kerékhajtás üzemeltetéséhez. Ez 2,5 - 4,5 km/h között változtatható sebesség beállítását teszi lehetővé. A 4 az 1-ben funkciónak köszönhetően az akkus fűnyíró mulcsoz továbbá oldalra dobja a levágott füvet. A stabil acéllemez ház hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátoros fűnyíró számára. Az ergonomikus kialakítású tolókar és a gumírozott markolat, valamint a golyóscsapágyazott, XL-es méretű, könnyen forgó kerekek fáradságmentes munkát tesznek lehetővé. Az aerodinamikus formájú háznak köszönhetően a 70 literes fűgyűjtő hatékonyan töltődik meg fűvel. A kényelmes, elektromos indítás, valamint a stabil elülső hordozófogantyú további elemek a kényelmes munkavégzéshez. A solo by AL-KO 4757 Li VS akkus fűnyíró ideális mindentudó az Ön kertjéhez.
Egy akkumulátor, sok kerti- és erdészeti gép: a solo by AL-KO 4757 Li VS a PowerFlex család egyik tagja. Előnyünk az Ön számára: Három éves gyártói garanciánk az ehhez a géphez tartozó akkumulátorra is kiterjed.


solo by AL-KO 4757 Li VS akkus fűnyíró vásárlása és alternatívák

A solo by AL-KO 4757 Li VS akkus fűnyírót megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőnktől. Ez egy tökéltes termék, ha Ön egy akkus fűnyírót keres, ami mindent tud. Ha nincs szüksége mulcsozós és/vagy oldalkidobós akkus fűnyíróra, akkor Önnek a solo by AL-KO 4237 Li SP típust ajánljuk.


Előnyünk az Ön számára

Három éves gyártó garanciák magába foglalja a gép akkumulátorát is. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től

akkumulátoros kerti gépek,akkumulátoros kerti gépek akció,akciós akkus gépek, akciós akkus fűnyíró,akkumulátoros fűnyíró akció,akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral, akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral és töltővel,akkus fűnyíró akkumulátorral, akkus fűnyíró akkuval,

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Meghajtó típusa Akkus
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.