solo by AL-KO POWER FLEX MAGASSÁGI ÁGÁVÁGÓ CSA 4220

Termék szám: 127439 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
  • Magasságiágvágó-rátét az MT 42 alapgéphez
  • Kiváló minőségű vezetősín és 3/8 colos, speciális Oregon lánc
  • Erős 850 W-os, szénkefe nélküli villanymotorral
  • Fáradságmentes munkavégzés a csekély súlynak köszönhetően
  • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

Vezeték nélküli, kibocsátásmentes fagondozás és ágvágás a Multitoolhoz való CSA 4220 magassági ágvágóval


A CSA 4220 rátét magassági ágvágóvá alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a CSA 4220 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet magassági ágvágóvá. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető – már kezdheti is az ágvágást.
A kiváló minőségű, 20 cm-es vezetősín és a hozzá tartozó, Oregon márkájú speciális lánc segítségével nagy magasságokban is könnyen átvághatja az ágakat. A kiváló minőségű szerkezeti elemek könnyű felépítése fáradságmentes, testet kímélő munkavégzést tesz lehetővé – még a fej felett is!
Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. Ez különösen a fej felett végzett munkáknál előnyös. Ezenkívül a villanymotor jóval könnyebb, mint a hasonló benzines, és kibocsátásmentes, kevés karbantartást igénylő használatot tesz lehetővé a nap bármely időszakában.


A solo by AL-KO CSA 4220 magasságiágvágó-rátét műszaki leírása

A masszív, kevés karbantartást igénylő 3/8 colos, Oregon márkájú, speciális lánccal ellátott kiváló minőségű vezetősínt erős, rezgésmentes és könnyű 850 W-os, szénkefe nélküli villanymotor hajtja. Akár 28 mm átmérőjű ágak is fűrészelhetők vele. A lánc automatikus kenése időt takarít meg a munkavégzés során – egyszerűen töltse meg a 120 ml-es olajtartályt, és már kész is.
A legújabb generációs szénkefe nélküli villanymotor energiatakarékos, és egyszerűen az alapgép PowerFlex akkumulátora táplálja. A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 100 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető.
Az MTA 42 hosszabbító nyéllel (cikkszám: 127476) még magasabbra elér.


A solo by AL-KO CSA 4220 magasságiágvágó-rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO CSA 4220 magasságiágvágó-rátétet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Segítségével rugalmas, nagy teljesítményű magassági ágvágóvá válik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép.
A munkavégzési magasság megnöveléséhez opcionális tartozékként kapható az MTA 42 hosszabbító nyél (cikkszám: 127476).
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a nyíró-/vágófejet (cikkszám: 127476), ill. a HTA 4245 sövényvágó rátétet (cikkszám: 127438) javasoljuk.

akkumulátoros magassági ágvágó , al-ko magassági ágvágó kiegészítő bérlet ,magassági ágvágó kiegészítő bérlet ,magassági ágvágó kiegészítő ár

Technikai adatok

Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Termékvonal Premium
Láncfeszítés szerszám nélküli
Kompatibilis akkuk 127390
Lánckenés automatikus
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Meghajtó típusa Akkus
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Max.láncsebesség 14
K-érték (m/s^2) 1
Osztott 3/8" speciális
Lánchossz cm-ben 20 CM
Nettó súly kg 2.1 KG
Rezgés érték ahw (m/s^2) 1.6
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Márka solo by AL-KO
Szerszám nélküli láncfeszítés Igen
Fűrészlánc 3/8"
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.