solo by AL-KO POWER FLEX SZÁR HOSSZABBÍTÓ MTA 42

Termék szám: 127476 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
  • Hosszabbító nyél sövényvágóhoz és magassági ágvágóhoz
  • A következő modellekhez: HTA 4245 és CSA 4220
  • 80 cm-rel meghosszabbítja a nyelet
  • Masszív alumíniumcső
  • Egyszerű, szerszám nélküli összeszerelés

Az MTA 42 hosszabbítóval jó magasra nyúlhat – használható a HTA 4245 sövényvágó rátéttel és a CSA 4220 magassági ágvágóval.


Az MTA 42 hosszabbító megnöveli a működési tartományt és a munkamagasságot

Ön rendelkezik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel és szeretné megnövelni azt a távolságot, ameddig a HTA 4245 sövényvágó rátét, ill. a CSA 4220 magassági ágvágó elér?
Ehhez az MTA 42 a tökéletes megoldás: Egyszerűen csatlakoztassa a hosszabbítót a nyélhez – és máris 80 cm-rel magasabban dolgozhat.


A solo by AL-KO MTA 42 hosszabbító megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO MTA 42 hosszabbító nyelet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg.
Az MTA 42 kizárólag a solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágóhoz (cikkszám: 127438) és a CSA 4220 magassági ágvágóhoz (cikkszám: 127439) használható tartozék.

al-ko mta 42 hosszabbító ,al-ko mta 42 hosszabbító ár ,mta 42 szárhosszabbító akció ,mta 42 szárhosszabbító ,mta 42 szárhosszabbító ár

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Nettó súly kg 0.5 KG
Meghajtó típusa Akkus

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.