solo® by solo® by AL-KO 36 V VEZETŐSÍN 3-8 ZOLL-1,3 30CM

Termék szám: 127555 Csak 1 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

75 900 Ft
Csak 1 db van raktáron
154 900 Ft 139 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

225 790 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
30 cm hosszú mérethez illik láncvezető, láncfűrézhez láncvezető, láncvezető láncfűrészhez, láncvezető, láncfűrézhez láncvezető, láncvezető láncfűrészhez, láncvezető 30 cm, vezetősín, vezetősín 30 cm, vezetősín 30 cm láncfűrészhez, vezetősín láncfűrészhez univerzális vezetősín, univerzális láncvezető láncfűrészhez
...

Technikai adatok

Termék szám 127555
EAN 4003718060294
Márka solo® by AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (10.89MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (111.32KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.