solo® by solo® by AL-KO 36 V VEZETŐSÍN 3-8 ZOLL-1,3 35CM

Termék szám: 127557 Csak 10 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

99 900 Ft 94 900 Ft
Csak 5 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

108 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
127553
AKKUS LÁNCFŰRÉSZ CS 4235 + 35 CM VEZETŐ Részletek
Passend für Variante 35 cm vezetősín, láncvezető, 35 cm léncvezető,
...

Technikai adatok

Termék szám 127557
EAN 4003718060317
Márka solo® by AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (10.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (111.32KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.