SZÁRHOSSZABBÍTÓ 130 MT SBA

Termék szám: 127637 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Szárhosszabbító HTA 130 MT és CSA 130 MT típushoz
  • 100 cm-rel magasabb munkavégzés, alkalmas az MT 130 benzines multifunkciós alapgéphez
  • Osztott tengely strapabíró öntött alumíniumból
  • Könnyű, szerszám nélküli szerelés

solo® by AL-KO MTA 130 MT szárhosszabbító

Ön már rendelkezik  a solo® by  AL-KO 130 MT többfunkciós alapgéppel, és szeretné megnövelni a munkamagasságot ? Akkor megvan a tökéletes megoldás az MTA 130 MT szárhosszabbító formájában: egyszerűen rögzítse a szárhosszabbítót az alapgéphez  – és 100 cm-rel növeli a munkamagasságot, amikor fákat és sövényeket gondoz az ingatlan körül. Az alumíniumöntvényből készült szárhosszabbító nagyon egyszerűen és szerszám nélkül felszerelhető.

MTA 130 MT szárhosszabbító vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg ezt a szárhosszabbítót online boltunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Kizárólag a solo® by AL-KO 130 MT multifunkciós alapgép kiegészítőjeként használható!

...

Technikai adatok

Termék szám 127637
EAN 4003718063059
Nettó súly kg 0.5 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 100 CM
Bruttó súly kg 1.26 KG
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.