SZÁRHOSSZABBÍTÓ 130 MT SBA

Termék szám: 127637 Csak 1 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Szárhosszabbító HTA 130 MT és CSA 130 MT típushoz
  • 100 cm-rel magasabb munkavégzés, alkalmas az MT 130 benzines multifunkciós alapgéphez
  • Osztott tengely strapabíró öntött alumíniumból
  • Könnyű, szerszám nélküli szerelés

solo® by AL-KO MTA 130 MT szárhosszabbító

Ön már rendelkezik  a solo® by  AL-KO 130 MT többfunkciós alapgéppel, és szeretné megnövelni a munkamagasságot ? Akkor megvan a tökéletes megoldás az MTA 130 MT szárhosszabbító formájában: egyszerűen rögzítse a szárhosszabbítót az alapgéphez  – és 100 cm-rel növeli a munkamagasságot, amikor fákat és sövényeket gondoz az ingatlan körül. Az alumíniumöntvényből készült szárhosszabbító nagyon egyszerűen és szerszám nélkül felszerelhető.

MTA 130 MT szárhosszabbító vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg ezt a szárhosszabbítót online boltunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Kizárólag a solo® by AL-KO 130 MT multifunkciós alapgép kiegészítőjeként használható!

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Termékvonal PREMIUM pro
Méretek.H(cm) doboz nélkül 100 CM
Nettó súly kg 0.5 KG
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.