Szennyvíz Szivattyú Drain 12000

Termék szám: 112826 Szállításra kész
al ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ts drain 12000 ,al-ko 12000 szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú akció , szivattyú, szivattyúk, comfort szivattyú, Nagy teljesítmény és megbízhatóság. Szállítási mennyiség 12.000 l/óra. Garantált folyadékszállítás a Vortex járókerék-geometriának köszönhetően. Univerzális könyökcsatlakozó tartozék. Erőteljes és szilárd kivitel teljesítménytartalékkal.

Technikai adatok

Bruttó súly kg 7.6 KG
Felület szívás mm-ig 40 MM
Max. szállítási mennyiség l/h 12000 LPH
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Termékvonal Comfort
max.emelési magasság méterben 10 M
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Motorteljesítmény wattban 850 W
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
max.merülési mélység méterben 5 M
Nettó súly kg 6.9 KG
Emelőmagasság 10m Max L/h 12000 LPH
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.