Szennyvíz Szivattyú Drain 7500

Termék szám: 112822 Szállításra kész
al ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ts drain 7500 ,al-ko ts drain 7500 szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú akció , szivattyú, szivattyúk, Nagy teljesítmény és megbízhatóság. Szállítási mennyiség 7.500 l/óra. Garantált folyadékszállítás a Vortex járókerék-geometriának köszönhetően. Univerzális könyökcsatlakozó tartozék. Erő és praktikum.

Technikai adatok

Szállítási magasság 6m Max L/h 7500 LPH
Motorteljesítmény wattban 450 W
max.emelési magasság méterben 6 M
Márka AL-KO
Vezetékhossz m-ben 10 M
max.merülési mélység méterben 5 M
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Termékvonal Easy
Felület szívás mm-ig 30 MM
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Max. szállítási mennyiség l/h 7500 LPH
Nettó súly kg 4.4 KG
Bruttó súly kg 5.4 KG
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.