SZÍVÓCSŐ 7 M

Termék szám: 110795 Csak 6 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Stabil szívótömlő visszacsapó szeleppel
  • Ideális kerti szivattyúkhoz, házi vízművekhez és egyéb vízszivattyúkhoz
  • Hossza 7 méter
  • Tartalmazza a sárgaréz visszacsapó szelepet, a szívó szűrőt és a csatlakozásokat
  • 1 coll átmérőjű (33,3 mm külső Ø tömlő)

Vásároljon eredeti alkatrészeket: Ez az AL-KO szívótömlő alkalmas valamennyi AL-KO kerti szivattyúhoz és házi vízművekhez.


A sokoldalú PVC tömlő szívószűrővel, csavaros csatlakozással, visszacsapó szeleppel és 1 collos menetes csősapkával sokféleképpen használható a vízelvezetéshez. Kiváló kivitelezésének köszönhetően bárhol használható, ha  használt vizet szeretne kiszivattyúzni, pl. tavakból, úszómedencékből, fürdőmedencékből, akváriumokból, esővíztárolókból, szökőkutakból és ciszternákból. 1coll átmérőjével és 7 méter hosszúságával rugalmasan használható.
 

Vásárolja meg az AL-KO 1 collos szívótömlőt

Vásárolja meg most az AL-KO 1 collos 7 méteres szívótömlőt egyszerűen webshopunkon keresztül. Nálunk megtalálja a további kiegészítőket és pótalkatrészeket is a kerti szivattyúhoz, vízszivattyúhoz, házi vízműhöz, házi vízellátó automatákhoz vagy a búvárszivattyúkhoz.

 

Technikai adatok

Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.