AL-KO ELŐSZÜRŐBETÉT KERTI SZIVATTYÚ 100-1 ZOLL

Termék szám: 113718 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Szűrőbetét az AL-KO kerti szivattyú előszűrőhöz 100/1 col (cikkszám: 113720)
  • AL-KO „JET" típusú kerti szivattyúihoz és „HW” házi vízművekhez használható
  • Homokhoz és szilárd anyagokhoz alkalmazható
  • Kiváló minőségű, mosható műanyagból (80 mikronos)
  • Egyszerű tisztítás

Ez a szűrőbetét egy fontos eredeti tartozék az AL-KO kerti szivattyú előszűrőhöz (cikkszám: 113720).


A vízszivattyúk előszűrő tartozékaival kapcsolatban is megbízhat a minőségben. Ez a 110/1 colos szűrőbetét a 113720 cikkszámú előszűrő cserélhető része, ami hatékonyan védi a szivattyú szerkezetét. Jellemzően az AL-KO „JET" típusú kerti szivattyúihoz és az AL-KO házi vízművekhez használható. A tartós műanyagból készült szűrőbetét homokhoz és szilárd anyagokhoz is alkalmazható, használat után könnyen elmosható.


Szűrőbetét AL-KO 100/1" vásárlása

Vásárolja meg az AL-KO 100/1" szűrőbetétet egyszerűen az Online shopunkon keresztűl. Nálunk további tartozékokat és alkatrészeket talál kerti szivattyújához, házi vízműjéhez, házi vízellátó automatájához vagy búvárszivattyújához.

Technikai adatok

Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.