AL-KO ELŐSZÜRŐBETÉT KERTI SZIVATTYÚ 250-1 ZOLL

Termék szám: 113719 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Szűrőbetét házi vízművek előszűrőjéhez 250/1 col (cikkszám: 113721)
  • AL-KO házi vízművekhez használható
  • Homokhoz és szilárd anyagokhoz alkalmazható
  • <Kiváló minőségű, mosható műanyagból (80 mikronos)
  • Egyszerű tisztítás

Ez a szűrőbetét egy fontos eredeti tartozék az AL-KO házivízmű-előszűrőhöz (cikkszám:113721).


A vízszivattyúk előszűrő tartozékaival kapcsolatban is megbízhat a minőségben. Ez a 250/1 colos szűrőbetét a 113721 cikkszámú előszűrő cserélhető része, ami hatékonyan védi a szivattyú szerkezetét. Jellemzően az AL-KO házi vízművekhez használható. A tartós műanyagból készült szűrőbetét homokhoz és szilárd anyagokhoz is alkalmazható, használat után könnyen elmosható.


Szűrőbetét AL-KO 250/1" vásárlása

Vásárolja meg az AL-KO 250/1” szűrőbetétet egyszerűen az Online shopunkon keresztül. Nálunk további tartozékokat és alkatrészeket talál kerti szivattyújához, házi vízműjéhez, házi vízellátó automatájához vagy búvárszivattyújához.

...

Technikai adatok

Termék szám 113719
EAN 4003718060324
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.