T 15-93.9 HDS-A COMFORT

Termék szám: 127574 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Optimális, kényelmesen mély fellépőjű üléshelyzet
  • Egyszerű átalakítás a téli üzemre (hóeke felszerelésével)
  • Mulcsolási funkció a praktikusan, a vágóasztalba helyezett mulcsozó betét révén
  • Csapágyazott, megbízható 2 késes fűkasza
  • Széles kerekek a fűnyírás során való optimális előrehaladásért

 

Fedezze fel a fűnyírás szebbik oldalát a solo® by AL-KO fűnyíró traktorjainkkal. A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor ideális társ a közepes kertekben.

 

 

A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor

 

Kiváló minőségű, Németországban fejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: a T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor így mutatkozik be. Nagy területek is hatékonyan és főképp kényelmesen lenyírhatók ezzel a nagy teljesítményű fűnyíró traktorral. A fűnyíró traktorokhoz való tartozékok széles választéka – úgymint mulcsozó ék, rendrakó, hóeke stb. –, valamint a könnyen kiszerelhető vágóasztal sokoldalú tehetséggé teszik ezt a kerti gépet nyáron és télen egyaránt. Aki szinte minden célra használható fűnyíró traktort keres, annak ez a termék a legjobb választás.

 

A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor műszaki leírása

 

A Comfort termékcsalád belépő szintű fűnyíró traktorja tökéletesen használható a nagyobb kertek hatékony és gyors fűnyírására, köszönhetően a 95 cm-es vágási szélességének. A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktort egy 8,5 kW teljesítményű AL-KO Pro 450 motor hajtja. A vágási magasság egyetlen kézmozdulattal, 6 fokozatban, 30 mm és 80 mm között állítható be. A hosszú élettartamú, acéllemezből készült, egyszerű kézmozdulatokkal kiszerelhető vágóasztalban két kés található a tiszta fűvágásért. Szabadalmaztatott szabadonfutó szerkezet a hajtómű védelméért. A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor elejére télen hóeke is felszerelhető. Az extra nagy, akár 18 colos méretű abroncsok minden felületen és terepen jó tapadást és jó előrehaladást biztosítanak. A levágott füvet ez a fűnyíró traktor oldalra dobja ki. Kényelem szempontjából tovább előnyt kínál mind a csúszásmentes kormánykerék, mind az áttekinthető kezelőelemek.

 

A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor ideális társ a nagy gyepek fűnyírásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredményeket kínál: vele felfedezheti a fűnyírás szebbik oldalát. Ha 103 cm vágási szélességű fűnyíró traktort keres, akkor a T 16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktort ajánljuk Önnek. Tippünk: A tartozékok széles választékának köszönhetően a solo® by AL-KO fűnyíró traktor igazi mindenes, mely télen és nyáron is képes ellátni a feladatait az Ön számára.

 

 

Az Ön előnyei

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Side discharge

Side discharge

Throw the grass out to the side with optimal clippings placement. This function gives you the opportunity to mow large areas particularly quickly.

Integrated mulching function

Integrated mulching function

By closing the side discharge, the mowing deck can be conveniently and quickly converted to the mulching function. The grass remains as highly shredded clippings and acts as fertilizer. The closure is included and can be adapted without tools.

Outstanding design

Outstanding design

The striking appearance, the clear lines and the excellent workmanship make our lawn tractors eye-catching and stylish.

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 8.5 KW
Márka solo by AL-KO
Munkaszélesség cm-ben 95 CM
Vágásszélesség cm-ben 95 CM
Motor típus 024
Hengerűrtartalom ccm-ben 452
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2900
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Termékvonal COMFORT pro
Méretek.H(cm) doboz nélkül 190 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 114 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 102 CM
Fényszóró 004
Kapcsolatképesség nincs
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Oldalkidobás igen
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Kések száma 2 ST
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Mulcsozás igen
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Funkciók 2in1
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Nettó súly kg 212 KG
Kijelző módja Nincs
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Gép teljesítmény kW-ban 8.5
K-érték (m/s^2) 2
Gyűjtés nem
Késkupplung fajtája elektromágneses
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Vágómű fajtája Standard
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Használati utasítások Letöltés (19.45MB)
Letöltés (17.9MB)
Letöltés (4.26MB)
Letöltés (21.85MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (376.77KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.