T 15-93.9 HDS-A COMFORT

Termék szám: 127574 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • akciós fűnyíró traktor,akciós fűnyíró traktor árak,al ko fűnyíró traktor,benzines fűnyíró traktor,frontkaszás fűnyíró traktor,fűgyűjtős fűnyíró traktor,fűnyíró traktor,fűnyíró traktor akci
  • Optimális, kényelmesen mély fellépőjű üléshelyzet
  • Mulcsolási funkció a praktikusan, a vágóasztalba helyezett mulcsozó betét révén
  • Csapágyazott, megbízható 2 késes fűkasza
  • Széles kerekek a fűnyírás során való optimális előrehaladásért
  • Egyszerű átalakítás a téli üzemre (hóeke felszerelésével)

Fedezze fel a fűnyírás szebbik oldalát a solo by AL-KO fűnyíró traktorjainkkal. A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor ideális társ a közepes kertekben.


A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor

Kiváló minőségű, Németországban fejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: a T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor így mutatkozik be. Nagy területek is hatékonyan és főképp kényelmesen lenyírhatók ezzel a nagy teljesítményű fűnyíró traktorral. A fűnyíró traktorokhoz való tartozékok széles választéka – úgymint mulcsozó ék, rendrakó, hóeke stb. –, valamint a könnyen kiszerelhető vágóasztal sokoldalú tehetséggé teszik ezt a kerti gépet nyáron és télen egyaránt. Aki szinte minden célra használható fűnyíró traktort keres, annak ez a termék a legjobb választás.


A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor műszaki leírása

A Comfort termékcsalád belépő szintű fűnyíró traktorja tökéletesen használható a nagyobb kertek hatékony és gyors fűnyírására, köszönhetően a 95 cm-es vágási szélességének. A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktort egy 8,5 kW teljesítményű AL-KO Pro 450 motor hajtja. A vágási magasság egyetlen kézmozdulattal, 6 fokozatban, 30 mm és 80 mm között állítható be. A hosszú élettartamú, acéllemezből készült, egyszerű kézmozdulatokkal kiszerelhető vágóasztalban két kés található a tiszta fűvágásért. Szabadalmaztatott szabadonfutó szerkezet a hajtómű védelméért. A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor elejére télen hóeke is felszerelhető. Az extra nagy, akár 18 colos méretű abroncsok minden felületen és terepen jó tapadást és jó előrehaladást biztosítanak. A levágott füvet ez a fűnyíró traktor oldalra dobja ki. Kényelem szempontjából tovább előnyt kínál mind a csúszásmentes kormánykerék, mind az áttekinthető kezelőelemek.


A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor megvásárlása és alternatív lehetőségek

A T 15-93.9 HDS-A Comfort fűnyíró traktor ideális társ a nagy gyepek fűnyírásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredményeket kínál: vele felfedezheti a fűnyírás szebbik oldalát. Ha 103 cm vágási szélességű fűnyíró traktort keres, akkor a T 16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktort ajánljuk Önnek. Tippünk: A tartozékok széles választékának köszönhetően a solo by AL-KO fűnyíró traktor igazi mindenes, mely télen és nyáron is képes ellátni a feladatait az Ön számára.


Az Önnek kínált előnyök

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 95 CM
Motor típus 024
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Szivató nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Automata szivatóval felszerelt Nem
Oldalkidobás igen
Fényszóró 004
Teljesítmény kW-ban 8.5 KW
Vágásszélesség cm-ben 95 CM
Késkupplung fajtája elektromágneses
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Mulcsozás igen
Vágómű fajtája Standard
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Funkciók 2in1
Elektromos indítás igen
Nettó súly kg 212 KG
K-érték (m/s^2) 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Gép teljesítmény kW-ban 8.5
Alkalmas fűfelület m²-ben 7000 QM
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Kések száma 2 ST
Motorhengerek száma 1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Bruttó súly kg 275 KG
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Hengerűrtartalom ccm-ben 452
Fordulatszám óra/perc 2900
Motor fajta 4 ütemű
Gyűjtés nem
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Márka solo by AL-KO
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Üzemanyag térfogat liter 7 L
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Termékvonal COMFORT pro
Kijelző módja Nincs
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.